Primer triomf del Llista

L’equip lleidatà s’imposa a l’Igualada en la segona jornada de la fase de grups || Van marcar Bruno i Roberto di Benedetto i Oruste va fer un doblet

Andreu Tomàs controla una bola en una acció del partit d’ahir.

Andreu Tomàs controla una bola en una acció del partit d’ahir.ITMAR FABREGAT

El Lleida Llista va firmar ahir la primera victòria del nou curs a l’imposar-se per 4-3 a l’Igualada, en la segona jornada de la fase de grups de la Lliga Catalana. Després de debutar en aquesta competició divendres passat amb una derrota davant de l’Alcoi, els d’Albert Folguera es van estrenar ahir davant d’un rival tradicionalment complicat i que va fer honor a aquesta etiqueta, amenaçant el triomf local als últims minuts.

Bruno i Roberto di Benedetto van firmar un gol cada un i va completar el triomf l’argentí Maxi Oruste, autor d’un doblet. L’Igualada va ser qui va obrir el marcador gràcies a l’encert de Ton Valiu al minut 6.

El Llista va ser castigat amb un penal, Valiu el va llançar al pal i ell mateix va recollir el rebot per marcar el 0-1. El Llista només va tardar dos minuts a tornar a equilibrar el marcador, gràcies a una rematada llunyana de Roberto di Benedetto.

El Llista va reclamar un gol en una rematada d’Oruste al minut 14, però els àrbitres no ho van concedir a l’entendre que no va entrar i amb 1-1 es va arribar al descans. A la segona part, el Llista va marcar distàncies gràcies a dos gols de Maxi Oruste, els dos de falta directa, als minuts 28 i 30.

Amb 3-1 el matx semblava encarrilat i més quan Bruno di Benedetto va marcar el 4-1 al minut 31. Però l’Igualada mai es rendeix i ho va tornar a demostrar. Jordi Méndez va marcar el 4-2 al minut 44 i el 4-3 al 47, aquest de falta directa.

En l’últim minuts, els dos equips van fallar sengles llançaments de falta directa, amb la qual cosa el partit es va acabar 4-3. Divendres el Llista rebrà el Calafell.