SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Un retorn carregat d'il·lusió

AE Alcoletge. Parteix amb la permanència com a objectiu després d’haver recuperat la categoria al cap de dos anys a Tercera, d’on es va acomiadar com a campió del Grup 13

Plantilla amb la qual l’Alcoletge afronta la temporada del retorn a la Segona Catalana després de proclamar-se campió de Tercera.

Plantilla amb la qual l’Alcoletge afronta la temporada del retorn a la Segona Catalana després de proclamar-se campió de Tercera.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Alcoletge torna aquesta temporada a la Segona Catalana, categoria que recupera després de dos anys a Tercera. Ho fa amb il·lusió i un objectiu clar: aconseguir la permanència.

“Hem pujat com a campions del Grup 13 de Tercera Catalana, així que el primer serà adaptar-nos a la categoria i l’objectiu no és cap altre que la permanència”, explica Celestí Prat, que afronta la tercera temporada com a president després d’haver exercit altres càrrecs a la junta directiva del club.

Per aconseguir aquest objectiu l’entitat confia en el mateix entrenador que va aconseguir l’ascens, Jaume Cortasa, així com en el mateix bloc que va obtenir de forma brillant el títol de campió de grup.

“Hem fet quatre fitxatges, un per línia, amb l’objectiu de reforçar l’equip”, afegeix el president. Prat assegura que el club afronta “amb molta il·lusió” la nova temporada i desitja que l’equip aconsegueixi quedar-se a “la categoria que pensem que ens correspon”, explica.

L’Alcoletge va jugar les dos últimes temporades a Tercera, on va descendir després de dos campanyes més a Segona. “A l’anterior etapa, a la primera temporada vam acabar setens i a la següent no vam poder evitar el descens.

Esperem ara poder consolidar-nos”, afegeix.

tracking