SEGRE

LLEIDA SEGONA DIVISIÓ B

Álex Albístegui, setè jugador que arriba a 100 partits amb el Lleida

Mario Peco, de la base, se’n va al Binèfar

Albístegui, en una acció del partit davant del Vila-real B.

Albístegui, en una acció del partit davant del Vila-real B.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El centrecampista Álex Albístegui es va convertir diumenge passat en el setè jugador que arriba als cent partits en la història del Lleida Esportiu. Albístegui, que és també el primer capità de l’equip, va ser titular al primer partit de Lliga, en el qual els de Gerard Albadalejo van superar per 2-1 el Vila-real B.

El rècord de partits jugats el segueix ostentant Pau Bosch. El defensa de la Fondarella acumula 179 partits jugats amb la samarreta del Lleida Esportiu, mentre que la segona posició és per a Carlos Barreda, de Binèfar, que va deixar el club amb 131 partits.

El rècord de partits jugats amb el Lleida Esportiu el manté Pau Bosch, amb un total de 179

La tercera posició és per al porter Pau Torres, xifra que també va assolir diumenge a l’arribar, en aquesta segona etapa, als 127 partits jugats. Igualat amb el porter està Jorge Miramón, actualment a Primera divisió amb l’Osca, que també suma 127 partits.

La cinquena posició del rànquing és per a Molo, que en suma 116, mentre que Raúl Fuster és sisè amb 101. Albístegui està a només dos partits de superar el lateral valencià, una fita que té a l’abast, ja que és titular indiscutible per a Albadalejo, que va complir ahir 35 anys.

El Lleida, després de sumar els tres primers punts a la Lliga, ha d’afrontar ara tres partits en vuit dies. Aquest diumenge visitarà a l’Espanyol B en la segona jornada de Lliga, després rebrà el Terol dimecres dia 5, en partit de la primera ronda de la Copa del Rei i, diumenge vinent, dia 9, rebrà al Camp d’Esports l’Ebro, a la tercera jornada de Lliga. Avui acaba el termini de fitxatges i el club espera incorporar un jugador de banda.

D’altra banda, Mario Peco, de la base, s’ha incorporat al Binèfar, club de la Tercera divisió aragonesa.

tracking