SEGRE

FUTBOL SEGONA CATALANA

Un club centenari a la Lliga

CF Organyà. L’equip urgellenc, que acaba de celebrar els primers 100 anys, afronta una nova temporada en aquesta categoria amb el repte d’aconseguir la permanència una vegada més

Plantilla amb la qual el CF Organyà afronta una nova temporada a la Segona Catalana.

Plantilla amb la qual el CF Organyà afronta una nova temporada a la Segona Catalana.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sense futbol base i en una població que no arriba als mil habitants, el CF Organyà aconsegueix cada temporada el petit miracle de mantenir-se en una categoria tan exigent com la Segona Catalana.

“Per a nosaltres no és gens fàcil mantenir la categoria”, explica el president del club, Pere Josep Roy, que afronta la tercera temporada al capdavant d’aquesta entitat urgellenca.

“Normalment la plantilla és molt justa d’efectius i patim molt quan tenim lesions. Ens costa molt aconseguir jugadors”, afegeix Roy. Per això, el club, que acaba de celebrar el centenari, afronta la nova temporada amb l’objectiu d’aconseguir la permanència i, si és possible, millorar la classificació del curs passat, en el qual va finalitzar al lloc 15. “Estar a Segona Catalana ja és molt per a nosaltres.

Per descomptat que estaria molt bé millorar la classificació de l’any passat, però tenim molt clar que lluitem per no baixar”, afegeix el president.

El club urgellenc afronta la nova temporada després de celebrar el centenari del futbol a Organyà. El punt àlgid dels actes organitzats va ser la final de la Copa Pirineus, que van acollir a Les Lloredes, en un partit en el qual es va proclamar campió el Tremp (1-2).

tracking