El juvenil obre la temporada amb una remuntada al Girona

Una acció del partit del Lleida Juvenil i el Girona.

Una acció del partit del Lleida Juvenil i el Girona.ITMAR FABREGAT

El juvenil del Lleida Esportiu va començar la temporada a Divisió d’Honor de la millor manera possible, al guanyar per 2-1 el Girona a Gardeny, en un duel que va començar perdent, que va anar al descans amb empat i que va remuntar a l’últim minut, amb gol de Sebi.

A la primera part, l’equip de Miki Massana va exercir una pressió alta sobre el Girona, que intentava jugar l’esfèric, i va recuperar moltes pilotes davant un equip que va generar poc perill. Tanmateix, al minut 42, els visitants van aconseguir avançar-se a pilota parada, en una acció que va partir d’una sacada de banda i que va culminar Tortosa (0-1). Tot just tres minuts després, el Lleida va neutralitzar el gol amb una vaselina des de quaranta metres de Cosialls, que va sorprendre Torra avançat (1-1).

Després del descans, els blaus van notar el desgast físic del primer temps, però es va mantenir compacte en defensa neutralitzant el joc gironí. Pau Font va tenir el 2-1 en un xut al pal a falta de 20 minuts, però el gol finalment va arribar a l’últim minut, en un córner que Sebi va enviar a la xarxa (2-1).