SEGRE

FUTBOL

El Lleida suma un punt i segueix invicte

Empata al camp de l’Espanyol B gràcies a un gol d’Albístegui en el minut 55 després de regalar la primera part

El Lleida suma un punt i segueix invicte

El Lleida suma un punt i segueix invicteJORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida ha arrencat un punt en la seua visita a la Ciutat Esportiva Dani Jarque després d’empatar 1-1 davant de l’Espanyol B. L’equip de Gerard Albadalejo es manté invicte a la Lliga després de dos jornades, amb 4 punts en la classificació, després d’una victòria i un empat. El Lleida ha sumat el punt gràcies a la seua excel·lent segona part, després d’haver regalat la primera al seu rival. Amb l’Espanyol B ha debutat en els últims minuts el lleidatà Bojan Radulovic.

El Lleida ha estat totalment desconegut en la primera meitat, que ha estat totalment controlada per l’Espanyol B, un equip acabat d’ascendir. Pau Torres ha evitat el gol en el minut 14 després d’un rematada de Campuzano, però no ha pogut fer res per impedir l’1-0, marcat per l’exlleidatà Doncel en el minut 15. El Lleida no ha creat ocasions clares en els primers 45 minuts, mentre que l’Espanyol ha tingut un parell per ampliar la renda. Amb l’1-0 s’ha arribat al descans.

En la segona meitat el Lleida ha canviat de cara, ha tingut la pilota i ha començat a controlar el partit. Álex Albístegui ha marcat l’1-1 en el minut 55 i, sense tenir excessives ocasions, ha pogut emportar-se el partit. Tano, amb una rematada de cap en el minut 60, n’ha tingut una de les més clares.

L’equip tornarà a competir aquest dimecres al Camp d’Esports, però serà a la Copa del Rei davant del Terol, mentre que diumenge vinent serà l’Ebre qui visiti l’estadi lleidatà.

tracking