Golejada injusta

La sort no somriu als de la Llitera, que encara no han guanyat aquesta temporada || El Tamarit va tenir moltes ocasions però el Robres va ser més eficaç

Una jugada del partit que va enfrontar ahir el Robres i el Tamarit.

Una jugada del partit que va enfrontar ahir el Robres i el Tamarit.ESTHER RIVERA

La sort va tornar a esquivar el Tamarit, que continua sense conèixer la victòria aquesta temporada després de caure a la segona jornada al camp del Robres per 4-1, un resultat massa diferenciat pel que es va veure al camp.

El Tamarit va començar el partit valent, encara que la punteria va estar de part del Robres. Després d’uns minuts de tranquil·litat, el Tamarit va prendre el comandament del joc i va monopolitzar les ocasions de gol. Al minut 15, Varilla va tenir el gol a prop després de rematar la pilota al pal enllaçant un córner ben servit per Romero. Poc després, va ser Galcerán el que podria haver marcat, però no va aconseguir superar Sabau, el porter visitant, en un mà a mà claríssim. El Tamarit va continuar fent mèrits per marcar, però finalment va ser el Robres el que es va avançar al minut 29 després d’una jugada inversemblant, en la qual Jaraba va enviar al fons de la xarxa una centreda xut que ningú esperava que entrés. Tot just començar la segona meitat, el Tamarit es va trobar amb un altre gol en contra per un error defensiu en la cessió d’una pilota, que Gómez, atent, va aprofitar. Tanmateix, els de la Franja no van abaixar els braços i van retallar distàncies al 50 amb un potent tret de Villalba. El Tamarit, llavors, va animar-se i va continuar assetjant la porteria rival, encara que el gol de l’empat mai va arribar. Al minut 80, una altra badada a l’àrea visitant va suposar el 3-1 per al Robres, que ja en temps afegit va convertir el 4-1 per obra de Roldán.