SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Messi diu que “ja toca guanyar la Champions”

El crac del Barça assegura que aquest any “tenim una plantilla espectacular”

Messi, Jordi Alba i Piqué ahir durant l’entrenament.

Messi, Jordi Alba i Piqué ahir durant l’entrenament.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Leo Messi es va mostrar molt ambiciós en una entrevista concedida al programa Tot Costa de Catalunya Ràdio on va assegurar que “ja toca guanyar la Champions, tenim una plantilla espectacular”. A l’entrevista que es va emetre ahir dilluns, Messi va destacar que “jo crec que ja toca perquè venim de tres anys seguits quedant fora a quarts i potser l’última va ser la pitjor de totes pel resultat que teníem i per com es va donar el partit. Crec que nosaltres hem d’apuntar a això, com a club, com a equip i com a vestidor que tenim avui dia. Tenim un planter espectacular i ho podem fer, no ho diem per dir, tenim un planter per poder competir i lluitar per aquesta competició”.

Ara, l’argentí creu que el factor dels diners ha passat a tenir massa poder al futbol, per la qual cosa els equips estan més igualats: “Ara com ara el jugador es guia pels diners. El que més en posa se l’emporta. Abans es volia ser als millors equips del món. Ara molts competeixen per ser els millors perquè tenen molts diners, per això està tot més igualat”, va afegir Messi. Leo va reconèixer que les derrotes continuen afectant-lo molt. “Ho pateixo molt i em costa aixecar-me després de cadascuna. Fins i tot el meu fill gran [Thiago] sap que no es pot parlar del tema durant uns dies”, va fer broma.

Leo, fora del The Best, veu pitjor el Madrid sense Cristiano

Messi va comentar també que amb la marxa de Cristiano Ronaldo a la Juventus, l’equip de Torí és el “clar favorit” a guanyar la Lliga de Campions i, en canvi, fa “menys bo” el Reial Madrid. Leo va quedar, igual que el francès Griezmann, exclòs del premi The Best que concedirà la FIFA el pròxim dia 24 a Londres i al qual opten Cristiano, Modric i l’egipci Salah. Messi, sincer, va assegurar que el va “sorprendre” que Cristiano Ronaldo, el seu màxim rival, se n’anés a Itàlia. “No me l’imaginava fora del Madrid i tampoc imaginava que pogués anar a la Juventus. Hi havia tants equips que ho deien, que la Juventus era el que menys s’escoltava, i va acabar anant-hi”, va comentar. Preguntat per si ell se n’aniria, ho va negar i va subratllar tenir-ho “tot” a Barcelona.

tracking