SEGRE

FUTBOL BASE

El VI Torneig aleví

Es disputarà entre aquest dissabte i diumenge

Jaume González, Mingo Sabanés, el vicepresident de la Diputació, Jordi Latorre, i Jordi Solé.

Jaume González, Mingo Sabanés, el vicepresident de la Diputació, Jordi Latorre, i Jordi Solé.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La VI edició del Torneig de futbol formatiu de categoria alevina Copa Cooperativa d’Artesa de Segre –entitat que patrocina l’esdeveniment– comptarà amb una participació de 32 equips i hi haurà representades les quatre províncies catalanes i Andorra. El torneig, que es va presentar ahir a la Diputació, se celebrarà entre aquest dissabte i diumenge, i es disputarà el primer dia una fase prèvia amb els equips distribuïts en vuit grups de quatre cadascun. L’endemà, els dos primers de cada grup jugaran les eliminatòries fins a arribar a la final.

Si a l’edició anterior, les estrelles del torneig van ser Atlètic de Madrid i Reial Saragossa, en aquesta edició s’ha apostat pel futbol català.

Hi haurà una àmplia representació del futbol base lleidatà amb els millors clubs

Destaca la presència del Girona, el Reus i el Nàstic de Tarragona, mentre que el futbol lleidatà comptarà amb una àmplia representació dels millors clubs que es dediquen a la formació, entre els quals, Lleida, Atlètic Segre, AEM, Pardinyes, EF Tàrrega, EF Cervera, Balaguer, així com l’amfitrió i un d’Andorra.

El president de l’Escola de Futbol d’Artesa de Segre, Jaume González, va destacar la idoneïtat de les dates. “Al juny, a l’acabar la temporada, hi ha massificació de tornejos i, en canvi, ara els equips estan més predisposats a venir abans que no comenci la nova temporada.” Amb ell va coincidir el subdelegat de la Federació Catalana, Jordi Solé, que va subratllar també que “el torneig d’Artesa té l’èxit assegurat perquè és el que dóna el tret de sortida a la nova temporada”.

Mingo Sabanés, alcalde d’Artesa, va valorar “l’esforç per portar 32 equips i organitzar un torneig d’aquesta envergadura per a una població de només 3.700 habitants”.

tracking