SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Guardiola anima a portar llaços grocs

El Barça admet contactes amb la Lliga per jugar als EUA

Guardiola, durant un acte de suport al referèndum de l’1-O.

Guardiola, durant un acte de suport al referèndum de l’1-O.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Manchester City, Pep Guardiola, ha publicat un vídeo a les xarxes socials en el qual, vestit amb una samarreta de color groc, defensa la col·locació de llaços grocs i anima a participar en la Diada.

Guardiola, en italià, alemany, anglès i català, defensa la llibertat dels presos polítics. Al vídeo assenyala que “milers de persones porten un llaç groc per demostrar la seua humanitat, perquè dones i homes estan a la presó des de fa un any. Gent normal que només defensa idees i que estan a la presó des de fa un any. Per a tothom, avui, 11 de Setembre, a tots els amics de Catalunya, els que sou aquí a Catalunya, Barcelona, moltes gràcies pel vostre suport”.

D’altra banda, el portaveu de la Junta directiva, Josep Vives, va admetre després de la reunió d’ahir que el club manté contactes amb la Lliga sobre la possibilitat de jugar als Estats Units, però que no hi ha res tancat. També va assegurar que el club no sancionarà Gerard Piqué per conduir sense punts: “Ha tingut aquesta incidència en la seua vida privada, no com a futbolista del Barça. No se’l pot jutjar dos vegades”, va afegir.

tracking