SEGRE

BÀSQUET LLIGA ACB

Navarro admet que es volia

El Barcelona li farà un homenatge el dia 25 similar al d’Andrés Iniesta

Ricky Rubio, Víctor Sada, Marc Gasol, Juan Carlos Navarro, Pau Gasol, Jordi Trias i Roger Grimau, ahir en el comiat de la Bomba.

Ricky Rubio, Víctor Sada, Marc Gasol, Juan Carlos Navarro, Pau Gasol, Jordi Trias i Roger Grimau, ahir en el comiat de la Bomba.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Juan Carlos Navarro va explicar ahir, en el seu comiat com a jugador en actiu, que la seua idea era continuar un any més jugant al Barcelona i va admetre que li hauria agradat acomiadar-se “d’una altra manera”. Ara passarà a ser mànager de la secció de bàsquet i desenvolupant funcions en la formació de jugadors de base. “Hem passat moments difícils en els darrers anys i m’hauria agradat acomiadar-me d’una altra manera, però la decisió ja està presa. Cal girar full i seguir endavant. Per això vaig firmar el contracte llarg de 10 anys amb el Barcelona”, va assegurar.

La seua intenció era jugar una última campanya i retirar-se als 39 anys, però el club ja li va comunicar al final de la temporada que no comptava amb ell. “Al principi molesta, perquè deixes de fer una cosa que has fet durant 30 anys. Però després de parlar-ho amb molta gent i el president, hem pensat que era el moment. Ara ho tinc assumit”, va apuntar.

‘La Bomba’ va estar acompanyat per Ricky Rubio, els Gasol i Roger Grimau en un emotiu acte

El president, Josep Maria Bartomeu, va admetre que “hi ha qui pensa que les coses potser s’haurien d’haver fet diferent”, però va ressaltar que els actes d’homenatge a Navarro estaran “a l’altura” de la seua trajectòria. L’entitat està preparant un altre acte al Palau Blaugrana el dia 25 similar al que va tenir al Camp Nou Andrés Iniesta, mentre que el 25 de novembre, coincidint amb el clàssic de la Lliga Endesa contra el Reial Madrid, es retirarà la seua samarreta amb el número 11.

L’acte es va realitzar a l’Auditori 1899, on es va preparar un escenari amb el missatge “Forever Bomba” acompanyat pels seus 35 títols en 20 anys. A més dels familiars del jugador, van assistir-hi excompanys com Marc i Pau Gasol o Ricky Rubio. “M’hauria agradat jugar un any amb tu aquí”, va dir Navarro a Pau, i va deixar escapar alguna llàgrima quan per una de les pantalles es va presentar un avenç del documental que li ha preparat el club.

tracking