FUTBOL PRIMERA CATALANA

El Tàrrega cau golejat a domicili

El Vista Alegre guanyava 3-0 al minut 21 i va anar al descans amb 4-0 || Dani Vargas va marcar el gol de l’honor al 80

Jugadors del Tàrrega, després d’encaixar un dels gols del seu rival, ahir al camp del Vista Alegre.ÁREA 11

El Tàrrega va caure en el primer desplaçament de la temporada, davant del Vista Alegre per 4-1. Tots dos equips van sortir amb ganes d’emportar-se el partit i en uns primers minuts de descontrol tots dos equips van tenir l’oportunitat d’avançar-se en el marcador, però va ser el Vista Alegre, gràcies a Fran, el que va inaugurar el marcador al minut 4 (1-0). Amb el gol, el Vista Alegre va agafar més confiança i es va començar a apropiar el matx. El Tàrrega, per la seua part, va fer un pas enrere i va quedar tocat pel gol matiner, una situació que van aprofitar els locals per apretar una mica més. De les botes de Fran, que va fer un partit molt complet, va arribar el segon gol.

Al minut 11 Fran ja havia aconseguit un doblet i havia posat costa amunt el partit a un Tàrrega que s’estava veient superat pel Vista Alegre en totes les facetes del joc. Els lleidatans veien passar la pilota i eren molt inofensius en defensa, mentre que els locals no van treure el peu de l’accelerador i van seguir com una piconadora.

En els següents minuts van tenir opcions de col·locar el tercer gol al marcador en diverses ocasions en què Albert, porter del Tàrrega, va haver d’intervenir. Però el gol va acabar caient al minut 21 a causa de la insistència d’un Vista Alegre ple de confiança i al qual sortia tot, al contrari que als de Víctor Vera. Aquest tercer gol va ser en pròpia porta de Fabregat, al qual va rebotar la pilota (3-0). La sagnia, tanmateix, encara no havia acabat i encara que el Tàrrega va aconseguir frenar una mica el seu rival al minut 42 va arribar el 4-0 després d’una gran acció de Víctor.

A la segona meitat, el Vista Alegre va abaixar la intensitat i això es va notar molt. El Tàrrega va ser capaç de desplegar una mica més el seu joc, encara que sense oportunitat de fer patir els locals. Al minut 80, Dani Vargas va fer el gol de l’honor, massa tard per fer perillar la victòria barcelonina, que deixa els urgellencs amb un punt de sis en el seu retorn.

Víctor Vera: “La primera part ha sigut desastrosa”Els altres quatre equips lleidatans de la categoria buscaran avui la seua primera victòria a la Lliga, després de no aconseguir-ho a la jornada inaugural. A Almacelles, l’EFAC i el Lleida B disputen un derbi necessitats de punts (18.00), després de perdre el seu primer partit. Radosav Radulovic, entrenador de l’Almacelles, explicava que “hem de superar els errors dels últims partits i tenir prou força per donar la volta a aquesta situació, perquè la plantilla té molt potencial. Una victòria contra el Lleida B ens serviria per aixecar el cap i recuperar els ànims”. L’EFAC va perdre 1-0 al camp del Mollerussa mentre que el Lleida B de Jordi López Mena va caure 1-2 a casa davant del Júpiter.