SEGRE

DEPORTES

Djokovic guanya l’Open USA i atrapa Pete Sampras

Iguala els 14 títols de Grand Slam del nord-americà || Multen Serena Williams amb 17.000 dòlars per titllar de “lladre” el jutge de cadira

El jugador serbi aixeca el trofeu de l’Obert dels Estats Units que va guanyar davant de Del Potro.

El jugador serbi aixeca el trofeu de l’Obert dels Estats Units que va guanyar davant de Del Potro.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tenista serbi Novak Djokovic va vèncer ahir per 6-3, 7-6 (4) i 6-3 l’argentí Juan Martín del Potro per emportar-se per tercera vegada el US Open, l’últim gran de la temporada i catorzè en el seu palmarès, amb la qual cosa iguala el tercer del rànquing històric, el nord-americà Pete Sampras. El de Belgrad es va apuntar el segon Grand Slam de l’any després del que va guanyar el juliol passat a Wimbledon. Per al serbi són ja cartorze, els mateixos que va firmar Sampras quan va guanyar per últim cop a Nova York abans que es retirés aquell 2002. Roger Federer lidera el rànquing amb vint títols, seguit per Rafa Nadal, amb disset.

D’altra banda, els organitzadors de l’Open USA han multat Serena Williams per cometre tres violacions del codi de conducta durant la final femenina que va perdre dissabte davant de la japonesa Naomi Osaka per 6-2 i 6-4. Williams va ser sancionada en el segon set pel jutge de cadira, el portuguès Carlos Ramos, per rebre ajuda des de la llotja del seu entrenador, Patrick Mouratoglou, trencar la raqueta contra terra i abús verbal a l’acusar-lo de “lladre”. La nord-americana va dir després que les sancions van ser “sexistes”, afirmació que va rebre el suport de la WTA, mentre que Djokovic va negar que hi hagués distincions entre jugadores i jugadors.

tracking