SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

CRÒNICA. El Lleida segueix invicte

El Lleida, en un partit trepidant, suma un empat a Terol que li permet continuar imbatut a la Lliga després de les quatre primeres jornades || Després d’un primer temps equilibrat, l’Esportiu va disposar d’ocasions clares per decantar el partit a favor seu

Pedro Martín s’emporta la pilota davant de Bikoro.

Pedro Martín s’emporta la pilota davant de Bikoro.JORDI ECHEVARRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida va encadenar la quarta jornada de Lliga sense saber el que és la derrota. Dos victòries i dos empats per mantenir-se a la zona alta de la classificació i als quals s’hauria afegir els dos triomfs que li permeten continuar viu a la Copa del Rei. La Pinilla no és un camp fàcil. Fins i tot sembla pensat per angoixar el rival, amb una gegantina pancarta a la grada de Preferència que resa “no els doneu el plaer de veure-us caure”.

I, després, la publicitat sorprenent de les funeràries locals –deu ser una de les capitals de província amb més establiments d’aquest tipus–, entre les quals destaca la de la Funeraria San Jorge. “A mort amb l’esport a Terol” o la del seu col·lega, la funerària “Amantes”.

Que el Lleida, després de quatre jornades de Lliga i dos de Copa, segueix invicte amb quatre victòries i dos empats

Però el Lleida davant de tant cangueli previ no es va ensorrar i va plantejar un joc guerrer, de constants intercanvis de cops davant un rival que va causar la mateixa bona impressió que al recent partit coper al Camp d’Esports.

I això que els primers minuts van ser locals amb un Hamza molt inspirat que va superar, en dos jugades consecutives, un despistat Tano que, això sí, després s’assentaria al camp.

A un cop de cap de Durán (5) va respondre el Lleida amb una gran jugada de Cano amb una mesurada centrada a la qual no va arribar Alpha (8). Pau Torres va iniciar una sèrie d’excel·lents parades amb una doble i providencial intervenció després d’un córner olímpic de Jamelli –el millor dels locals– i un posterior xut d’Ainoza (16). I al cap de dos minuts va tornar a evitar el gol en una bona rematada d’Aspas (18). La més clara del Lleida als primers 45 minuts va ser un tret de Pedro Martín que se’n va anar a fora quan ja es cantava el gol.

La segona meitat, en canvi, va ser clarament del Lleida, que es va assentar millor sobre la ben cuidada gespa de La Pinilla. Pedro Martín (46) i Marc Martínez (48) ho van intentar sense sort i poc després Pedro Martín (62) i Cano (63) també van rematar però sense gaire punteria.

El Lleida manava però no acaba d’arribar amb claredat davant d’un rival que començava a acusar el fort ritme que havia imposat a la primera meitat, i allí va aparèixer el porter local Varela, com si no volgués que Pau Torres s’emportés tota la glòria sota els pals, i amb tres intervencions colossals va impedir que el Lleida s’endugués els tres punts de Terol seguint fidelment la consigna de la pancarta.

Al minut 73 va aturar una dura rematada de Juanto Ortuño i al 85, una falta directa llançada per Artiles. Però la millor intervenció va arribar al minut 73 a la sortida d’un córner que va botar Marc Martínez i al qual va posar el cap Trilles, afegit a l’atac. La pilota buscava l’escaire local, però Valera, xocant contra el pal, va posar la mà i va enviar la pilota a córner.

Al Terol també li quedarien dos ocasions més, però Pau Torres (83 i 92) les desbarataria amb dos intervencions de mèrit.

Pedro Martín s’emporta la pilota davant de Bikoro.

Pedro Martín s’emporta la pilota davant de Bikoro.JORDI ECHEVARRIA

Pedro Martín s’emporta la pilota davant de Bikoro.

Pedro Martín s’emporta la pilota davant de Bikoro.JORDI ECHEVARRIA

tracking