SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí dóna la baixa a Oursler abans de debutar a la Lliga

La pivot no s’ha adaptat i les dos parts van acordar rescindir el seu contracte

Nil Brià, durant l’amistós que el Força Lleida va jugar a Alguaire davant del Castelló.

Nil Brià, durant l’amistós que el Força Lleida va jugar a Alguaire davant del Castelló.FORÇA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu va assolir un acord amb la pivot nord-americana Cassie Oursler per rescindir el seu contracte abans que arranqui la Lliga Femenina, ja que la jugadora no s’ha adaptat al nou club. “No és que estiguem descontents amb el seu rendiment, perquè ho ha donat tot, però ni ella s’ha adaptat al nostre joc ni nosaltres al seu, així que hem arribat a un acord que creiem que serà beneficiós per a les dos parts”, va assenyalar ahir el tècnic Bernat Canut. Oursler, de 23 anys i 1,93 metres, va fitxar al maig procedent de la Universitat de Buffalo i era una de les apostes del Cadí per reforçar el joc interior. Tanmateix, el club haurà de buscar-li ara una substituta abans del debut a la Lliga, el 14 d’octubre. “No tenim pressa, perquè no ens podem equivocar”, va admetre Canut, que va reconèixer que ara el mercat és complicat.

D’altra banda, Canut ja va poder comptar en l’amistós de diumenge davant del Tolosa amb la pivot jamaicana Shereesha Richards, que va arribar divendres després de setmanes de tràmits burocràtics per aconseguir el visat. El Cadí torna demà als entrenaments després de dos dies lliures i dissabte s’enfrontarà al Mann Filter a Mollerussa.

El Força Lleida fa oficial el fitxatge de l’aler Nil Brià

El Força Lleida va fer ahir oficial la incorporació de l’aler Nil Brià, després d’unes setmanes a prova amb el primer equip. Brià, de 21 anys i 1,95 metres, va jugar el curs anterior al Martorell de LEB Plata com a vinculat del Manresa. Es va formar al planter del Navàs, Sant Fruitós, Avinyó, Sedis i Olost, per jugar posteriorment al filial de l’Andorra a la Lliga EBA. Amb l’equip del Principat va debutar a la Lliga ACB amb 18 anys i després va passar al Manresa. 

El Força Lleida juga avui (20.45 hores) un nou amistós a Castelló, divendres s’enfrontarà al Girona i dissabte, a l’Hospitalet.

tracking