SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Valverde: "Això és futbol, però cada cop més un 'show business"

Valverde va ser crític amb The Best, al qual no estava nominat Messi, i el VAR

Ernesto Valverde, durant l’entrenament d’ahir del Barça.

Ernesto Valverde, durant l’entrenament d’ahir del Barça.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde va reiterar ahir que, malgrat que el madridista Modric va aconseguir el premi The Best, el millor continua sent Messi, i va afirmar que el VAR està per solucionar grans polèmiques, però que encara se n’ha d’ajustar l’ús. “Cadascú té la seua opinió, jo també tinc la meua. Tampoc no és el moment de comparar. Per a nosaltres el millor és Leo. Un premi que es diu el millor i no hi era el millor. Però Modric és un gran jugador i ha fet un gran any”, va assenyalar ahir abans del partit d’avui davant el Leganés (20.00, beIN La Liga). “Fa anys no hi havia tants premis ni tanta premsa. Tot s’ha magnificat. Cada gala és un autohomenatge. Hi ha molt més soroll mediàtic, més polèmica. Això és un esport, però cada vegada és més un show bussiness”, va dir. “Quan fas una festa, un té la llibertat de convidar i un altre la llibertat d’anar-hi”, va afegir sobre l’absència de Messi i Cristiano a la gala de la FIFA.

Sobre l’expulsió de Lenglet a l’últim partit davant del Girona, el tècnic blaugrana va assenyalar que “estem en uns períodes inicials del VAR, tot tendeix a ajustar-se i amb el temps s’ajustarà més. La polèmica no desapareixerà del tot, potser es reduirà. No deixa de ser una acció més d’un partit. Tots volem la tecnologia perquè ens ajudi i el futbol sigui més just, com si la pilota traspassa la línia de gol o no”.

El Barça juga a Butarque, on Valverde espera un equip “ordenat, com tots els de Pellegrino”

Quant al VAR, estava expectant per veure la incidència del ritme de joc. “El VAR té parts que m’agraden més i després hi ha una altra part que no veig tan clara. Tinc la sensació que està per cobrir les grans polèmiques. Aquesta diferenciació no l’acabo de veure gaire clara”, va afegir Ernesto Valverde, que va destacar el perill del Leganés. “Els equips de Pellegrino són sempre ordenats”, va manifestar.

tracking