SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Josemi i Peeters, talent amb futur per al Lleida

Els dos joves jugadors veuen l’equip amb opcions de pujar a Segona A

Josemi i Peeters, ahir al Camp d’Esports durant la seua presentació.

Josemi i Peeters, ahir al Camp d’Esports durant la seua presentació.JCMC

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

José Miguel Domínguez Josemi (28-1-1998, Sevilla) i Mink Martins Peeters (28-5-1998, Nijmegen, Holanda) tenen diverses coses en comú. Són jugadors joves –20 anys–, amb talent, s’han format en alguns dels millors planters i han fitxat pel Lleida per rellançar la seua carrera i arribar al futbol professional. Josemi arriba al club després de passar 11 anys al planter del Betis i un breu pas pel Castillejo FC, mentre que Peeters, internacional amb Holanda en totes les categories inferiors, va fitxar als 16 anys pel Reial Madrid com una de les millors promeses d’Europa, però les lesions no li han donat continuïtat per confirmar-se com a tal. Espera que Lleida sigui el seu trampolí per tornar al Madrid. Tots dos veuen un Lleida capaç de pujar a la Segona divisió A.

El porter Josemi creu que aquest Lleida “pot aspirar a tot” i va explicar que ha fitxat per dos temporades perquè “m’agradaria fer carrera aquí”, encara que és conscient del seu paper de reserva davant de Pau Torres. “És un gran company com a jugador i com a persona. Accepto el que em toca i espero aprendre d’ell, encara que per descomptat que estaré preparat per quan el míster decideixi.”

Busquen a Lleida rellançar la seua carrera, després de formar-se, respectivament, al Betis i al Madrid

Peeters, que és davanter, va dir que espera recuperar a Lleida el nivell que tenia quan el va fitxar el Madrid amb 16 anys. “Em vaig decidir pel Lleida perquè al Madrid van dir que aquest era un bon lloc per créixer i jugar.” Va reconèixer que, després de molts problemes de lesions, “la meua confiança era regular”, però “vull ser una altra vegada el noi promesa que va fitxar el Madrid. Espero agafar aquí ritme” i va demanar dos desitjos per a aquesta temporada: “Pujar a Segona A amb el Lleida i que pugui tornar al Madrid. Aquest és el meu somni i m’agradaria complir-lo.”

tracking