HOQUEI SOBRE PATINS

El Llista planta cara al Porto però queda eliminat de la Copa Continental

Iguala un 0-2 però acaba derrotat per 3-5 davant del vigent subcampió d’Europa

El Lleida Llista ha quedat fora de la Copa Continental d’hoquei sobre patins després de perdre en la primera semifinal davant del Porto per 3-5. Els d’Albert Folguera han donat una gran imatge, jugant de tu a tu al vigent subcampió d’Europa, que no ha pogut respirar alleujat fins els últims segons.

El Llista, que jugava per primera vegada aquesta competició, l’antiga Supercopa d’Europa en condició de campió de la Copa CERS, no ha baixat els braços en cap moment. Ha reaccionat per aixecar un 0-2 en els primers 11 minuts y arribar amb el partit empatat al descans. En la segona meitat, els gols de Nunes i Rafa Costa han tornat a situar els portuguesos amb dos gols d’avantatge (2-4), però Maxi Oruste ha tornat a ficar els seus en el partit amb un golàs per sota de les cames (3-4). Roberto Di Benedetto ha pogut empatar però el pal ho ha evitat, i tot seguit, Rafa Costa ha tornat a recuperar la renda de dos gols (3-5). En el tram final del duel, Oruste i Roberto Di Benedetto haurien pogut forçar la pròrroga, però van errar dos faltes directes.