ATLETISME CURSES POPULARS

Roger Sans i Angelica Damoc vencen a la VIII Milla de Balaguer

La romanesa Angelica Damoc, entrant a meta com a guanyadora.

La romanesa Angelica Damoc, entrant a meta com a guanyadora.JOAN BOVÉ

Roger Sans i Angelica Damoc es van proclamar ahir campions en la vuitena edició de la Milla Urbana Ciutat de Balaguer, que va transcórrer per la zona alta del passeig de l’Estació de la capital de la Noguera. La prova va estar organitzada pel club esportiu Runner’s Balaguer amb la col·laboració de l’ajuntament de la ciutat i la diputació de Lleida. La jornada va comptar amb curses per a totes les categories, des d’infantils fins als veterans, a més de proves infantils des de P1-P2, que corrien acompanyats amb els pares, fins a benjamins. En total la prova va comptar amb prop de tres-cents inscrits entre totes les categories.

Sans, que és l’actual subcampió de Catalunya de 3.000 metres obstacles, va aconseguir el seu primer triomf en la prova de la capital de la Noguera amb un temps de 4 minuts i 42 segons. A continuació, van creuar la línia de meta Ahmed Hfairi, que van arribar en segon lloc, i Roger Estradé, que va ser tercer. La carrera també va comptar amb la presència de l’atleta olímpic José Luis Blanco, guanyador de les edicions de la milla del 2014, 2016 i 2017, que va ser quart.

En categoria femenina, la més ràpida va ser Angelica Damoc, que va arribar al davant de Núria Llobera.