SEGRE
El Barça no va poder passar de l’empat dissabte al Camp Nou davant de l’Athletic.

El Barça no va poder passar de l’empat dissabte al Camp Nou davant de l’Athletic.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’octubre serà un mes molt exigent amb el Barcelona, ja que disputarà cinc partits de màxima dificultat en els quals es resoldrà si la ratxa de tres partits sense guanyar és només un accident. Del 3 al 28, els blaugranes s’enfrontaran al Tottenham, València, Sevilla, Inter de Milà i Reial Madrid. Un calendari que no donarà cap respir, a excepció de l’aturada pels compromisos internacionals, dels quals se salvaran jugadors importants com Messi, Piqué i Jordi Alba.

El mes de competició arrancarà dimecres amb el partit de la segona jornada de la Lliga de Campions al camp del Tottenham (21.00) i els blaugranes visitaran Mestalla diumenge (20.45). Després es produirà una aturada pels partits internacionals i el Barça tindrà com a següent compromís el partit de Lliga al Camp Nou davant del Sevilla, el dissabte 20 (18.30). La setmana següent, l’equip d’Ernesto Valverde rebrà a casa l’Inter de Milà en Lliga de Campions, el dia 24, mentre que el diumenge 28 (16.15) es disputarà el clàssic contra el Reial Madrid.

Per la seua part, el Madrid arranca aquest mes amb una assequible visita al CSKA a la Champions en un partit on el principal problema, sobre el paper, hauria de ser les baixes temperatures, però al jugar-se en aquestes dates els blancs no les patiran. Abans de l’aturada internacional, visitaran l’Alabès i a la tornada, abans d’anar al Camp Nou rebran el Llevant. A Champions, la jornada prèvia al clàssic s’enfrontaran a casa al Viktoria Plzen, un tràmit. En clau blanc-i-vermella, l’Atlètic està més pròxim al Madrid que al Barça quant a dificultat del mes d’octubre. Els compromisos més exigents per als de Simeone seran els viatges a Vila-real en Lliga i a Dortmund per enfrontar-se al Borussia a Champions. La resta, tres partits contra Bruges, Betis i Reial Societat.

D’altra banda, els pals de les porteries han privat el Barcelona d’aconseguir fins a vuit gols més en set partits de Lliga. Els blaugranes són el conjunt de la competició que més vegades ha rematat al pal.

Ho ha fet vuit vegades en set enfrontaments, més del doble que el segon classificat, el Sevilla. Messi és el futbolista que més vegades ha llançat la pilota al pal en aquesta arrancada de la temporada, amb sis tirs, dos contra l’Alabès.

tracking