BÀSQUET LLIGA EBA

Segon triomf seguit

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes suma una treballada victòria a la pista del Sant Josep de Badalona || El nord-americà Davis, el més destacat amb 29 punts

El Pardinyes va sumar ahir la segona victòria de la temporada a l’imposar-se al Sant Josep.SEGRE

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va sumar ahir el segon triomf consecutiu a l’inici de la Lliga EBA després d’imposar-se a la pista del Sant Josep de Badalona per un ajustat 68-74. La victòria es va basar en la millora defensiva durant la segona meitat i en l’aportació del nord-americà Wendell Davis, autor de 29 punts per a l’equip que dirigeix Encuentra.

L’inici del partit va ser d’un alt nivell de percentatge d’encert pels dos equips, cosa que va permetre que el marcador es disparés fins a un 31-37 favorable als lleidatans. La igualtat es va mantenir al segon parcial, tot i que el Pardinyes va aconseguir mantenir-se al davant i assolir el descans amb sis punts d’avantatge (51-57). Va ser a partir del tercer quart quan el conjunt lleidatà va començar a ajustar la defensa i va entrar en l’últim parcial amb un marge de 57-68. Malgrat que el Sant Josep va poder reduir diferències, la victòria mai va córrer perill per a un Pardinyes que dissabte (19.00) rebrà l’Arenys.