SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Bartomeu agraeix públicament a Rakitic que segueixi al Barça

El croat rep el premi Barça Jugadors

Alfonseda, Rakitic i el president del Barça, Josep Maria Bartomeu.

Alfonseda, Rakitic i el president del Barça, Josep Maria Bartomeu.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, va agrair ahir públicament el jugador Ivan Rakitic que es quedés al club desatenent l’oferta del PSG després del seu gran paper en el Mundial, malgrat no poder renovar-lo aquesta temporada. “Agraeixo que vulgui continuar amb nosaltres al Barça, que sigui per anar a millor i per continuar guanyant com fins ara”, va assenyalar Bartomeu després de l’entrega del premi Barça Jugadors 2018 a Rakitic al Camp Nou. En aquest sentit, va assenyalar que “ser aquí és molt difícil, jugar al Barça és molt difícil per l’exigència màxima en cada partit i competició”. “De vegades jugadors com l’Ivan que ho han guanyat tot amb el Barça podrien pensar a buscar la glòria en altres llocs. A l’Ivan li hem d’agrair moltes coses, no només el joc net o el seu talent increïble, sinó fer una aposta personal i familiar per estar al Barça”, va subratllar.

El centrecampista croat va rebre el premi Barça Jugadors 2018 que atorga l’Agrupació Barça Jugadors com a blaugrana amb més fair play durant la passada temporada. “És un orgull. Vull donar les gràcies al jurat per haver pensat en mi. Qui em coneix sap que visc pel futbol, és el més bonic, i estar al club més gran i jugar com ho fem és molt especial”, va afirmar Rakitic. “Vaig parlar l’altre dia amb la meua dona sobre aquest premi, fa quatre anys que hem arribat a Barcelona i parlar és fàcil, però el més bonic és poder rebre’l i ensenyar-lo aquí a l’estadi”, va dir.

El croat afirma estar orgullós del guardó que li han concedit els exjugadors del club

“No pensis en París, estàs molt bé aquí. El premi és per la teua actitud, pel teu comportament al camp i la vida, recorda que els valors es transmeten per imitació”, va assenyalar, per la seua part, el president de l’Agrupació Barça Jugadors, Ramon Alfonseda.

tracking