SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE TAILÀNDIA

Màrquez arranca quart

Dovizioso bat Viñales i Crutchlow a la primera sessió a Buriram || Rossi acaba vuitè i Jorge Lorenzo té una dura caiguda, de la qual culpa la moto

Marc Màrquez es va fotografiar amb seguidors tailandesos al nou traçat de Buriram.

Marc Màrquez es va fotografiar amb seguidors tailandesos al nou traçat de Buriram.REPSOL MEDIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrea Dovizioso va encapçalar la taula de temps de la primera sessió d’entrenaments lliures del GP de Tailàndia davant de Maverick Viñales, Cal Crutchlow i el líder del Mundial, el lleidatà Marc Màrquez. Un altre dels protagonistes va ser Jorge Lorenzo, que va sortir disparat en un espectacular accident que va acabar amb la moto partida en dos. El balear va haver de ser traslladat en ambulància a un centre mèdic per descartar algun tipus de lesió al canell esquerre, ja que el peu dret no va patir nous danys en el contratemps. Després de l’ensurt, Lorenzo va assenyalar que “no puc especificar què ha provocat l’accident. No ha sigut culpa meua ni per haver frenat més darrere ni res per l’estil”. La cinquena posició va ser per a Danilo Petrucci, superant Iannone i Álvaro Bautista, que va acabar sisè malgrat la seua caiguda a la part final de la FP2. Pedrosa, Valentino Rossi i Johann Zarco van completar el top 10.

“Hem d’adaptar la posada a punt. En general, hem fet un bon treball i em sento còmode amb el nostre ritme de carrera. En la qualificació veurem més on som”, va assegurar Marc Màrquez després de firmar el quart lloc. “Feia calor, però no era una temperatura insuportable. Hem treballat en la mateixa línia dels últims GP, utilitzant les sessions de divendres per provar pneumàtics, posada a punt, electrònica i condicions de la pista”, va afegir el pilot de Cervera.

Per la seua part, Mattia Pasini va dominar la jornada en Moto2 i va ser més ràpid que Francesco Bagnaia, segon, i Àlex Marquez, tercer i protagonista de dos bones sessions. “El primer dia en un circuit nou sempre és complicat, ja que ho has d’entendre tot ràpidament. Tanmateix, hem fet un gran treball amb la posada a punt i els pneumàtics des de la primera sessió”, va dir el lleidatà.

“Hem de concentrar-nos a ser més ràpids. L’equip ha fet un gran treball per oferir-me els millors reglatges, tant en les relacions de canvi com en la resta de la posada a punt”, va afegir el germà de Marc.

Marc Màrquez es va fotografiar amb seguidors tailandesos al nou traçat de Buriram.

Marc Màrquez es va fotografiar amb seguidors tailandesos al nou traçat de Buriram.REPSOL MEDIA

tracking