SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albaladejo: "Som sòlids i constants"

Gerard Albadalejo va dir que el seu equip va fer un partit “bo i complet”, sobretot a la segona part || Va destacar el fet de deixar la porteria a zero i va assegurar que es va defensar “molt bé”

Pedro Martín intenta superar a la banda dreta Badal, en una acció de la segona part.

Pedro Martín intenta superar a la banda dreta Badal, en una acció de la segona part.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Gerard Albadalejo es va mostrar satisfet per la victòria del seu equip i pel partit, que “va qualificar de bo i complet” davant d’un conjunt que, segons ell, “farà parlar” perquè “acumulava molts gols i no era un rival fàcil. Estic content perquè penso que hem estat molt sòlids i constants”, va dir.

Segons el parer del tècnic, a la primera part el Lleida va tenir “moltes sortides amb perill”, però sense acabar de finalitzar, i la segona part va ser, segons va comentar, “encara més bona”, perquè el Lleida “va saber acorralar el València Mestalla durant vint minuts, amb dos pals i moltes arribades”. En aquest sentit, després del gol de Pedro Martín, que va obrir el marcador, Albadalejo va assegurar que “pensava que faríem un segon gol per tancar el partit”, com així va ser.

A més de la satisfacció per la victòria aconseguida, l’entenador va posar en relleu el fet de deixar la porteria a zero. “Era el que ens havíem plantejat, però a més crec que hem defensat molt bé”, va afirmar. Sobre el fet de tornar a guanyar després d’un mes, el barceloní també va mostrar la seua satisfacció ja que “és molt difícil guanyar en aquesta Lliga. Tenim 13 punts i és una bona trajectòria, però això és molt llarg”, va afirmar, amb la qual cosa va enviar un missatge de prudència.

Sobre el joc per les bandes, clau ahir, Albadalejo es va referir a la potència de Mousa, que “contra rivals com el València t’aporta molt. A un defensa d’un filial se li fa difícil parar-lo”, va assegurar. Finalment, l’entrenador va titllar la setmana que ve, que es presenta amb tres partits –un de Copa el dia 17– d’“apassionant”.

“Amb el primer gol ens ha costat gestionar-nos”

El tècnic del València Mestalla, Miguel Grau, va dir que amb el primer gol del Lleida “ens ha costat gestionar-nos”, i que els dos gols van arribar “en dos errors”, encara que va assegurar que, en general, l’equip es va saber defensar i no “anar-se’n del partit quan el Lleida ha pressionat a la segona part”, cosa que, segons va dir, “sabíem que passaria”.

tracking