SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna: "Un gran triomf, i més tal com hem començat"

Serna valora la reacció de l’equip, al qual va dir “no reconeixia en els primers minuts”

Massine Fall, en salt inicial amb el Sena, va haver de ser traslladat a un centre hospitalari al rebre un fort cop al nas.

Massine Fall, en salt inicial amb el Sena, va haver de ser traslladat a un centre hospitalari al rebre un fort cop al nas.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna es va mostrar content per la victòria però no tant amb les ombres que va mostrar el seu equip al començament del partit disputat ahir. “Estem molt contents per la victòria, i més amb l’inici que hem fet tan dolent, tan lent i tan feble, sobretot defensivament, que ha permès al Prat jugar molt fàcil, posar molt i agafar confiança”, va apuntar el tècnic.

Serna va afegir: “Començant així un partit no podem jugar enlloc. Després ens hi hem ficat a força de molt sacrifici i intensitat. És el que li va passar al Palma contra nosaltres, que si comences així és complicat remuntar, per això hem de millorar molt les nostres sortides, en el primer i tercer quart, que han estat febles defensivament i anàrquiques ofensivament. Fins que no ens hem recompost i hem jugat com a equip, no hem millorat. En els primers minuts no reconeixia el meu equip.”

A la segona meitat va passar el mateix, ja que es va perdre una renda de deu punts.

“L’avantatge que hem tingut a la primera part ens ha donat una mica de tranquil·litat, però la sortida del Prat a la segona ha estat molt bona i hem començat una altra vegada a jugar molt anàrquics, amb molt bot. Crec que fruit de cistelles de mèrit d’alguns jugadors ens han permès agafar cert avantatge i aire per afrontar el tram final del partit. El resultat és una mica irreal, perquè no és la diferència ni de bon tros que hi ha entre els dos equips,” va puntualitzar Serna.

Sobre el rebot, va apuntar que “és veritat que hem rebotat bé en atac en moments importants que ens han permès tirs lliures o cistelles més fàcils, i això al rival el castiga molt a nivell emocional”.

tracking