SEGRE

HOQUEI PATINS OK LLIGA

La millor arrancada en 20 anys

El Llista mai havia encadenat tres victòries d’inici en la màxima categoria || Roberto di Benedetto és el màxim golejador de la competició amb vuit gols, gairebé tres per partit

Roberto ha anotat gairebé tres gols per partit.

Roberto ha anotat gairebé tres gols per partit.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Llista segueix sent l’equip de moda. Si la temporada passada va aconseguir la fita històrica de guanyar la CERS i igualar la seua millor classificació en la competició domèstica (cinquè), aquesta està batent rècords. Completada la tercera jornada, l’equip llistat acumula un ple de victòries i firma la millor arrancada a la màxima categoria de les dos últimes dècades. Mai abans havia encadenat tres triomfs d’inici, unes xifres que el situen líder de l’OK Lliga empatat a punts amb el totpoderós Barça, al qual supera gràcies a l’average.

L’equip d’Albert Folguera també va al capdavant de la classificació defensiva, ja que és l’equip que menys gols rep (5) amb 1,67 per partit, al davant de Barça i Reus (6), i el segon que més n’anota (16), amb una mitjana de 5,3, només superada pel Liceo (17). Molta culpa d’aquest fet la té Roberto di Benedetto, que en tres jornades ja s’ha situat al capdavant del pitxitxi amb vuit gols (gairebé tres per partit). Les seues tres dianes a Calafell li han permès superar per un gol el seu germà gran Carlo, del Liceo. “Està bé però no m’hi obsessiono ni és el meu objectiu principal. L’important és que l’equip guanyi i estigui a dalt, marqui jo o un altre company”, va indicar el francès, que reconeix que amb la marxa de Darío Giménez el seu protagonisme ha crescut. “L’any passat jugàvem d’una manera i ara ho fem d’una altra, i cada jugador ha hagut d’assumir un rol diferent. Ara estic més còmode, però en això influeix la confiança que m’estan donant”, va afegir.

L’equip llistat és el que menys gols encaixa i el segon que més n’anota, després del Liceo

El gal es va mostrar ambiciós pel que fa als objectius que s’ha marcat el Llista aquest any. “A la CERS tenim un camí molt complicat, però el repte ha de ser defensar el títol i per aconseguir aquest objectiu hem d’arribar a la Final Four. Ser a la Copa del Rei també és un altre objectiu, però aquesta vegada volem arribar més lluny, mentre que a la Lliga hem de ser competitius i intentar estar entre els quatre primers”, va dir.

Roberto, que ha preferit complir l’any de contracte que li queda en lloc d’acceptar les bones ofertes que li van arribar a l’estiu de Portugal i de la mateixa OK Lliga, no pensa en el futur. “Em vaig voler quedar perquè necessitava estabilitat i em sentia molt bé aquí. Sóc molt jove encara [21 anys] i tinc molt temps d’anar a algun equip gran. Per aconseguir-ho encara he de millorar i al final de temporada decidiré si anar-me’n o quedar-me aquí un any més.”

tracking