SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Tres sortides seguides clau

Trilles i Leto coincideixen en la importància dels partits del Lleida a Badalona, Saragossa i Olot || Davant l’Ebro es juga tenir un rival d’Europa a la Copa

Leto celebra amb Pedro Martín el triomf de diumenge davant del filial del València al Camp d’Esports.

Leto celebra amb Pedro Martín el triomf de diumenge davant del filial del València al Camp d’Esports.ÒSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Trilles i Carlos Ramírez Leto van assenyalar ahir que el Lleida afronta amb il·lusió els tres partits a domicili que ha ofert el calendari, amb dos visites de Lliga a Badalona i Olot, i el duel transcendental de Copa a Saragossa davant l’Ebro, el vencedor del qual tindrà com a premi enfrontar-se a un Primera en competicions europees. “És un repte que tenim al davant, ja que no hem guanyat cap partit fora de casa i hi ha ganes. A més, creiem que aquests tres partits arriben en el nostre millor moment, ja que seguim imbatuts en les dos competicions i és el moment d’anar a totes”, va assenyalar Trilles, que espera tornar a l’equip després de superar les molèsties a la ròtula. “Espero poder tenir molta més continuïtat i poder entrar a l’equip el més ràpid possible.” El central també va assenyalar que “hem de donar el 200% en els tres partits que vénen ara. Serà molt complicat, però és un repte bonic”.

Per la seua part, Leto va manifestar que “ara tots els rivals ens tenen ganes perquè veuen el caseller de derrotes a zero. Però estem en un bon moment, en el qual seguim sense perdre i a l’últim partit no vam encaixar cap gol. A més, ens dóna molta esperança saber que estem en la setena jornada i que al nostre equip encara li queda molt marge de millora”. El lateral va afegir que “la competència que tenim dins del vestidor és bona per a tothom, ja que t’obliga a donar-ho tot”.

El Lleida visitarà diumenge (16.30, Esport3) el Badalona en el duel corresponent a la vuitena jornada de Lliga. El dimecres 17 (17.00) s’enfrontarà a l’Ebro en la tercera eliminatòria de la Copa del Rei i el diumenge 21 (17.00) jugarà un nou partit de Lliga, de la novena jornada, al camp de l’Olot.

El Lleida és un dels set equips invictes a nivell estatalEl Lleida forma part del selecte grup de set equips invictes a nivell estatal (Primera, Segona i Segona B). A més de l’equip de Gerard Albadalejo, també continuen sense conèixer la derrota sis conjunts, tots de Segona B: Ponferradina, Reial Madrid Castilla, Internacional de Madrid, Racing de Santander, Mirandés i Múrcia. El Racing és l’únic al costat del Lleida que també continua disputant la Copa del Rei i a l’eliminatòria de la tercera ronda s’enfrontarà a la UD Logronyo.

tracking