SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista defensa el liderat a la pista del Noia

L’equip, que ha guanyat els tres primers partits, viatja amb el dubte de Creus

Andreu Tomàs i Bruno Di Benedetto celebren un gol davant del Vic.

Andreu Tomàs i Bruno Di Benedetto celebren un gol davant del Vic.JAVI ENJUANES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista, líder de l’OK Lliga després de la disputa de les tres primeres jornades –empatat a 9 punts amb el Barcelona–, defensa avui per primera vegada aquesta privilegiada posició. Ho farà a la sempre complicada pista del Noia (19.30), en un partit en el qual els lleidatans tornen a tenir el dubte de Jordi Creus, que diumenge passat, amb el Vic, ves va lesionar un dit de la mà dreta. Encara que va poder jugar dimarts a Calafell, les proves mèdiques li han detectat una fissura, per la qual cosa podria perdre’s el duel d’avui. El tècnic del Lleida Llista, Albert Folguera, va comentar sobre aquesta qüestió que “veurem si es canvia o no, però si no està bé serà millor no utilitzar-lo per precaució”, va valorar.

Pel que fa al rival d’avui, en partit de la quarta jornada, Folguera va destacar la dificultat del Noia, que és sisè amb sis punts, després de dos victòries i una derrota. “Sempre és una pista complicada i a més vénen de perdre en la visita el Lloret, la qual cosa els fa encara més perillosos. Tindran la pressió i la ràbia de voler rescabalar-se d’una derrota que no esperaven”, explicava ahir. Pel que fa al liderat, va comentar que “sí que és veritat que volíem guanyar aquests tres partits i arribar als 9 punts. Ho hem aconseguit, però continuem amb la nostra línia de sempre, hem d’anar partit a partit. Volem competir bé i penso que, encara que serà un partit dur per la manera de jugar del rival, és un encontre bonic de jugar”.

El tècnic no creu que el fet de ser líders pugui suposar una pressió afegida. “Pot ser que ens poséssim la pressió de sumar els nou punts de sortida, però amb el Noia es tracta de gaudir i no tenim cap pressió extra malgrat que, per descomptat, l’objectiu és seguir a dalt”, va afegir. El d’avui serà el tercer partit que l’equip juga en sis dies.

El Llista s’ha disparat a la taula gràcies a la seua capacitat golejadora. Ha anotat setze gols en aquestes tres primeres jornades, dels quals vuit els ha marcat Roberto Di Benedetto.

tracking