FUTBOL UEFA NATIONS LEAGUE

Anglaterra torna el cop

Espanya encaixa la primera derrota amb Luis Enrique i es jugarà la classificació per a la fase final a Croàcia || Els anglesos es prenen la revenja de Wembley i en el descans ja guanyaven 0-3

Strling celebra el seu segon gol, que suposava el 0-3 a favor d’Anglaterra.

Strling celebra el seu segon gol, que suposava el 0-3 a favor d’Anglaterra.EFE

Anglaterra va tornar a Espanya el cop que va rebre al setembre a Wembley en la primera jornada de la Lliga de Nacions i ahir es va imposar 2-3 al Benito Villamarín de Sevilla, en la que suposa la primera derrota de Luis Enrique amb la selecció.

A la quarta va arribar la primera derrota del tècnic asturià i Espanya haurà ara de guanyar-se el pas a la fase final d’aquest torneig a Croàcia. La victòria d’Anglaterra, que va perdre 1-2 a Wembley, el fica de ple en la baralla. Anglaterra va sorprendre a la contra a la primera meitat i a la segona va saber mantenir amb ordre la renda del 0-3 aconseguida en els primers 45 minuts.

Luis Enrique va fer molts canvis respecte al matx de la setmana passada a Gal·les i a Sevilla van tornar al camp jugadors que ja van participar a Wembley en el primer capítol d’aquest torneig (1-2), el del seu debut com a seleccionador. Amb les absències per lesió dels madridistes Carvajal i Isco, van tornar a l’onze el també madridista Nacho, el lateral del Chelsea Marcos Alonso i el blaugrana Sergio Busquets.

Sí que va apostar Luis Enrique per al lateral dret per Jonny Otto, jugador de l’Atlètic de Madrid cedit al Wanderers i que era una de les novetats en aquesta segona convocatòria del seleccionador, que va donar la titularitat a Iago Aspas, mentre que Alcácer va sortir a la segona part per intentar minimitzar el desastre. L’equip espanyol, que segueix líder amb 6 punts davant dels 4 que ara suma Anglaterra i l’únic que porta Croàcia, es va veure superat per la velocitat dels anglesos al primer temps i, al costat de les seues pèrdues i badades en defensa, se’n va anar al descans amb un 0-3 gràcies a dos gols de Raheem Sterling i un altre de Marcus Rashford.

A la represa, el joc i l’ímpetu de la Roja van canviar i va buscar amb afany retallar distàncies i una remuntada que hauria sigut increïble, però, encara que va millorar molt i va tenir bones ocasions i molt més rematada, no va poder evitar la derrota malgrat els dos gols de Paco Alcácer i Sergio Ramos, aquest ja en temps afegit. Primera derrota de Luis Enrique i ocasió perduda per sentenciar el pas a la fase final.

Segons fonts policials, els hooligans es trobaven en aparent estat d’embriaguesa i van córrer en diferents grups per diverses zones del centre històric de la ciutat, provocant danys en cotxes, mobiliari urbà i fins i tot a les terrasses dels bars.

La Federació Anglesa (FA) va lamentar a través d’un portaveu el “comportament inacceptable”, va dir, dels seus seguidors, mentre que va anunciar que col·laborarà per ajudar a identificar els involucrats perquè siguin sancionats.