SEGRE

EL PITJOREL MILLOR

El Lleida suma la primera victòria de la temporada a domicili

El Lleida suma la primera victòria de la temporada a domicili amb un gol de Juanto que li permet seguir en ‘play-off’ || Els d’Albadalejo treuen partit d’un excel·lent plantejament defensiu a Olot

Els jugadors del Lleida celebren el gol de Juanto Ortuño amb els aficionats lleidatans que es van desplaçar fins a Olot.

Els jugadors del Lleida celebren el gol de Juanto Ortuño amb els aficionats lleidatans que es van desplaçar fins a Olot.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’encadenar fins a quatre empats als desplaçaments (Espanyol B, Terol, Llevant At. i Badalona), el Lleida va sumar, a la fi, la primera victòria a domicili al Municipal d’Olot (0-1) gràcies a un gol de Juanto Ortuño als primers compassos del segon temps, cosa que li permet continuar invicte al campionat i treure’s el mal sabor de boca per l’eliminació a la Copa del Rei de dimecres contra l’Ebro. A més, li permet continuar en zona de play-off empatat al segon lloc amb el Vila-real B i a l’espera de rebre dissabte al Camp d’Esports el líder Hèrcules (19.00 hores) que, en cas de triomf, li permetria accedir a la primera posició del campionat.

Curiosament, la victòria va arribar al partit en el qual més va haver de defensar-se el Lleida, malgrat anar al davant en el marcador, però aquesta vegada, a diferència del partit coper, el Lleida sí que va saber mantenir la porteria a zero.

El primer temps va ser de l’Olot. Va tenir la pilota i les ocasions tot i que un Lleida amagat a darrere que tot just va deixar escletxes als locals, que també necessitaven els punts després de quatre derrotes en els últims cinc partits.

El Lleida va començar l’encontre amb la important baixa de Pedro Martín i al segon temps es va quedar sense Alpha per molèsties als bessons i encara més, quan Albadalejo va decidir substituir Juanto Ortuño per dedicar-se, al tram final del partit, a defensar el seu mínim avantatge.

L’Olot va tenir les millors ocasions durant el primer temps amb rematades de Marc Mas (7’ i 9’), Guzmán (18’), i sobretot Barniols (24’), que va rematar una pilota fora amb tota la porteria a la seua mercè. El Lleida, repetim, jugant a la contra, ho va intentar amb una rematada d’Albístegui (28’) que va arribar a la xarxa però que l’àrbitre va invalidar per fora de joc; una falta directa que Mousa (30’) va enviar vorejant el pal, i una fluixa rematada de Leto (35’) que va aturar sense problemes Ginard. Abans del descans, encara la va tenir Baró, sumat a l’atac, però Pau Torres va rebutjar amb un cop de cap a córner.

A la represa, el Lleida va sortir més posat en el partit i els primers minuts van ser seus. Juanto Ortuño va rematar a la base del pal (47’) abans que poc després encertés en una doble rematada (60’) –el primer rebuig en curt per Ginard– per situar els lleidatans al davant, que ahir van tornar a renunciar a la samarreta blava per jugar de groc.

A partir d’aleshores, els de Gerard Albadalejo van fer un pas enrere i es van dedicar a fer de frontó, sobretot per la part de dalt, davant de les pilotes llargues dels de Raúl Garrido que van acabar col·locant a un dels seus tres centrals, Barnils, com a davanter. Però aquesta vegada la defensa lleidatana es va mostrar infranquejable, malgrat l’escomesa final dels rojos. L’exblau Marc Nierga va tenir l’empat en un cop de cap (75’) tot just entrar al camp que va aturar bé Pau Torres.

Barnils també la va tenir, en col·laboració amb Mas, al minut 80, com també Guzmán al 87, però la porteria local no era la més adequada. Va poder sentenciar el Lleida amb un tret fluix d’Almagro (88’) abans d’haver de veure’s tancat a la seua àrea en la prolongació amb dos rematades perilloses de Pedro (92’) i Marc Mas (95’) que van sortir a fora per molt poc. La victòria ja era un fet.

Els jugadors del Lleida celebren el gol de Juanto Ortuño amb els aficionats lleidatans que es van desplaçar fins a Olot.

Els jugadors del Lleida celebren el gol de Juanto Ortuño amb els aficionats lleidatans que es van desplaçar fins a Olot.CARLES MIRANDA

tracking