SEGRE

DEPORTES_LUNES

Marc fa esclatar Cervera

Més d’un miler de fans van seguir la carrera en una pantalla gegant al Teatre de la Passió || La preocupació es va tornar eufòria quan Dovizioso va caure i va deixar el camí lliure a Màrquez

Més d’un miler de fans van acudir al Teatre de la Passió de Cervera per seguir un vibrant Gran Premi del Japó.

Més d’un miler de fans van acudir al Teatre de la Passió de Cervera per seguir un vibrant Gran Premi del Japó.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’eufòria i el gas es van apoderar ahir de Cervera a primera hora del matí després que Marc Màrquez aconseguís per cinquena vegada el títol mundial de MotoGP al circuit de Motegi. El seu Official Fan Club va instal·lar una pantalla gegant al Gran Teatre de La Passió per seguir la carrera i l’afició va acudir a la crida per tal d’omplir el recinte amb més d’un miler d’aficionats. Entre els assistents hi havia un grup de fans que s’havia desplaçat expressament des de Tailàndia per gaudir de la carrera i del poble de Marc Màrquez, així com l’alcalde, Ramon Royes, atent a tots els moviments del Tro de Cervera.

El Fan Club va obsequiar els assistents amb banderoles de color roig i el número de Marc, el 93. Si bé durant tota la carrera els protagonistes principals van ser els rostres de preocupació dels aficionats, que estaven expectants de l’evolució del pilot de Cervera, l’eufòria es va apoderar de la sala quan va aconseguir avançar Dovi a falta de quatre voltes. I poc després va embogir amb la caiguda de l’italià a dos voltes del final de la cursa, fet que sentenciava automàticament el títol.

Abraçades, llàgrimes d’emoció i felicitat, crits de “campió”, “olelé, olalé, ser del Màrquez és, el millor que hi ha” i banderoles roges onejant van ser la imatge del final del Gran Premi. La festa a l’interior del Gran Teatre es va acabar de cop, ja que la connexió amb la pantalla gegant va fallar i després de diversos intents, la imatge no va poder recuperar-se. Els aficionats, la majoria moters, es van traslladar a l’exterior per continuar amb les celebracions amb el soroll de les motos i l’olor de gasolina cremada mentre alguns cotxes circulaven tocant el clàxon i mostrant la bandera amb el 93 de Marc. Fins i tot la brigada municipal lluïa ahir la banderola roja al seu cotxe de neteja. Els aficionats, per la seua part, ho tenien clar: “És el millor”, “és un superheroi”, “és imparable” i “aconseguirà batre tots els rècords existents”.

La festa de celebració del setè títol mundial, el 10 de novembre L’alcalde, Ramon Royes, va confirmar que la festa de celebració del setè títol mundial de Marc Màrquez, el cinquè de MotoGP, s’avançarà aquest any i se celebrarà dissabte 10 de novembre, com va avançar SEGRE. Serà la setmana abans de l’últim gran premi, el de Xest, ja que el dia 24, que inicialment era la data escollida com ja és habitual en els darrers anys, coincideix amb uns tests que el seu germà Àlex ha de fer amb el seu equip. El format de l’homenatge serà l’habitual, amb una rua pels carrers del centre de la capital de la Segarra i un final de festa amb parlaments i altres sorpreses.

tracking