HOQUEI PATINS OK LLIGA FEMENINA

El Vila-sana s'imposa a la pista del Reus

El Vila-sana s’imposa a la pista del Reus després de perdre el primer partit l’anterior jornada || Les de Jordi Capdevila es van mostrar molt superiors

El Vila-sana, en una foto de l’anterior jornada, va aconseguir la primera victòria a la Lliga.SEGRE

El Vila-sana va aconseguir la primera victòria a la Lliga a la pista del Reus, on es va imposar per un clar 1-4 en un partit en el qual les lleidatanes van ser superiors al rival. Després d’iniciar la temporada la passada jornada amb derrota, l’equip de Jordi Capdevila no va donar lloc a la sorpresa i va obtenir un triomf solvent no només pel resultat sinó també pel joc que van desplegar les del Pla d’Urgell.

El Vila-sana va inaugurar el marcador en el minut 11 per mediació de Joana Comas i va aconseguir arribar al descans amb un avantatge mínim, encara que en cap moment no va patir pel resultat.

Ja a la segona meitat, les lleidatanes van aconseguir col·locar-se amb un clar 0-3 gràcies als gols de Laura Porta i Mar Franci, que no deixava escletxa per a una possible remuntada del conjunt reusenc.

Les locals van aconseguir anotar per mediació d’Helena de Sivatte i reduir distàncies en el marcador, però mai va fer la sensació que estigués en risc la victòria lleidatana. Finalment, la golejada la va completar la davantera Victòria Porta, que va anotar l’1-4 gràcies al llançament d’una falta directa.

Després del matx, el tècnic del Vila-sana Jordi Capdevila va destacar el joc i el ritme que van imprimir les seues jugadores davant del qual res van poder fer les reusenques. “Al posar-nos amb 0-3 no ens ha perillat el partit en cap moment i quan elles han tingut alguna oportunitat l’Anna (Ferrer) ha realitzat diverses intervencions decisives. Al final del partit ens hem mostrat superiors i elles han evidenciat una davallada física important i no ens han pogut seguir el ritme”, va assegurar l’entrenador.

Per al tècnic del Vila-sana, la victòria suposa “treure’ns aquest pes que teníem i l’equip es deixarà anar a partir d’ara”.

D’altra banda, la portera Anna Ferrer anirà dimarts a terres portugueses per jugar el dijous 1 de novembre el minut i 45 segons que falten de la final del Campionat d’Europa femení. Aquest partit va ser ajornat, amb el marcador 2-3 a favor de l’equip espanyol, pels desperfectes provocats per l’huracà Leslie al pavelló de Mealhada.

El Vila-sana jugarà el seu pròxim partit de Lliga dissabte a les 19.30 rebent el Liceo.