SEGRE

TEMPS EXTRA ATLETISME

Cita atlètica a Vilanova de la Barca

Meritxell Bonet i Antoni Carulla s’imposen a la distància llarga del Memorial Ramon Blanch || La cita va reunir 400 atletes i Carla Guillén i Francesc Lacueva guanyen els 5 km

Moment de la sortida de la carrera de 10 quilòmetres, ahir a Vilanova de la Barca.

Moment de la sortida de la carrera de 10 quilòmetres, ahir a Vilanova de la Barca.ITER5

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Cursa de la Barca, XI Memorial Ramon Blanch, va reunir ahir a Vilanova de la Barca 400 atletes, que van participar en aquesta prova ja clàssica que organitzen el Club Excursionista i l’ajuntament de Vilanova de la Barca. La jornada oferia dos distàncies, 10 i 5 quilòmetres, en les quals es van citar 250 atletes, mentre que 150 més ho van fer en les carreres infantils. També es va organitzar una caminada de 5 quilòmetres. La prova és puntuable per a la Lliga Ponent.

A la distància llarga, de 10 quilòmetres, la victòria va ser per a Meritxell Bonet (Tri-4.40) i per a Antoni Carulla (Runners Balaguer). A la cursa femenina, Meritxell Bonet va firmar un crono de 42.28 i va estar acompanyada al podi per Luz Moreno (Clos Pons Thai Runners), que va firmar 44.25 i Roser Xipell (Corre i Vola), amb 45.49.

A la prova masculina Carulla es va imposar amb un temps de 35.36 i darrere seu van entrar a la línia de meta Albert Camarasa (Ekke), que va parar el crono a 36.27, i Eduard Graus (Proteam), amb 37.04.

A la cursa dels cinc quilòmetres va vèncer Carla Guillén (Club Corredors de Vilanova), seguida de Laura Pallejà i Antònia Argilés (Clos Pons Thai Runners), i a la masculina, va guanyar Francesc Lacueva (Esports Truga), que va ser acompanyat al podi per Sergi Nunes (Runners Balaguer) i Sergi Bernaus (Esports Truga).

Moment de la sortida de la carrera de 10 quilòmetres, ahir a Vilanova de la Barca.

Moment de la sortida de la carrera de 10 quilòmetres, ahir a Vilanova de la Barca.ITER5

tracking