SEGRE

RUGBI COMPETICIÓ

Una lleidatana, entre les millors sub-23 de rugbi

La lleidatana Ester Piñol, inclosa a l’equip de l’acadèmia de la Federació || La jugadora de l’Inef Lleida va superar una prova per a 90 promeses de Catalunya

Ester Piñol, en un dels partits de la base de l’Inef Lleida Rugbi.

Ester Piñol, en un dels partits de la base de l’Inef Lleida Rugbi.INEF LLEIDA RUGBY

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La lleidatana Ester Piñol, jugadora de l’Inef Lleida Rugbi, ha estat inclosa a la llista de 20 promeses que entraran a formar part de l’equip de l’Acadèmia Rugby Femení de la Federació Catalana i també de l’Espanyola. La jugadora d’Albatàrrec va haver de superar una tria d’entre 90 de les millors promeses del rugbi català en categoria sub-18 i sub-23, completant dos entrenaments a les ordres de tècnics de la Federació.

Per a Anna Delshorts, capitana i secretària tècnica de l’Inef Lleida Rugbi, és una satisfacció que Piñol hagi estat inclosa entre les millors jugadores sub-23 de Catalunya. “Fa set anys que l’Ester juga al club i ha crescut molt. Té clares quines són les seues funcions sobre el terreny de joc i segur que aprofitarà aquesta experiència”, va manifestar. Piñol juga com a davantera, en posició de flanker amb l’equip de l’Inef de Divisió d’Honor Catalana, i està previst que s’entreni amb l’equip de l’acadèmia de la Federació Catalana cada dos o tres setmanes a Barcelona. La previsió és que aquests equips sub-23 i sub-18, tant masculins com femenins, es converteixin després en els representants de Catalunya als campionats estatals.

L’objectiu de l’acadèmia és la creació dels equips masculí i femení sub-18 i sub-23

El conjunt d’Ester Piñol, l’Inef Lleida Quebrantahuesos, milita a la màxima categoria de Catalunya, la Divisió d’Honor, en la qual participen vuit equips i on les lleidatanes no han començat amb bon peu, ja que acumulen quatre derrotes en els seus quatre primers compromisos. Diumenge passat, l’Inef Lleida va caure al camp del Gòtics per 18-12 i a les jornades anteriors les lleidatanes van perdre contra GEiEG (27-31), Sant Cugat (39-17) i Santboiana (19-29). El pròxim compromís serà dissabte 10 de novembre a la Caparrella davant del BUC-UBAE, actual líder de la competició. L’Inef Lleida va unir les seues forces amb l’equip aragonès del Quebrantahuesos RC per competir i, a més, continua ampliant la seua base, amb més de 120 jugadors després d’una campanya iniciada pel centre educatiu l’any 2014.

tracking