SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Mossos demana al Lleida les imatges del partit

Montse Balaguer defensa que les seues opinions a Twitter són a títol personal

Montse Balaguer, coordinadora d’Àrees del Lleida, ahir en la reunió amb els Mossos.

Montse Balaguer, coordinadora d’Àrees del Lleida, ahir en la reunió amb els Mossos.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van sol·licitar ahir al Lleida Esportiu les imatges del partit de dissabte passat davant de l’Hèrcules, amb l’objectiu d’intentar localitzar els aficionats que van participar en l’agressió a dos agents, ocorreguda a Fleming després del partit, i comprovar si aquests seguidors eren a l’interior de l’estadi durant el matx. Mossos i club van mantenir ahir una primera reunió de treball, dins de la investigació que du a terme la policia catalana per identificar els seguidors que dissabte van agredir dos agents –un dels quals va rebre una pedrada al nas–, però també tots els que van participar en els incidents.

Precisament, el club va estrenar en aquest partit davant de l’Hèrcules una iniciativa, l’enregistrament dels prolegòmens del partit i jugades del matx, però també de l’afició entrant a l’estadi o asseguts a la grada. L’objectiu és penjar un resum a YouTube, que en aquest cas ja pot veure’s des de diumenge passat. La totalitat de les imatges registrades han estat facilitades a la policia.

El Lleida va estrenar aquest cap de setmana un sistema d’enregistrament per penjar un resum a YouTube

Després de la reunió amb els Mossos, el club va emetre un comunicat, el primer oficial després de l’agressió: “El Lleida Esportiu treballa des del seu inici per a l’eradicació de qualsevol mena de violència dins del futbol –i en qualsevol altre àmbit i forma–. Aquest incident i agressió atempta contra els principis i valors fonamentals de l’esport i de la vida, i són contraris als valors que regeixen els principis d’aquesta entitat.”

Montse Balaguer, coordinadora d’Àrees del club, que va assistir a la reunió, va destacar que “ens han demanat col·laboració i per la nostra part la tenen tota. Hi haurà més reunions per seguir el desenvolupament de la investigació i facilitar-los tot el que necessitin. Des del club necessitem saber si eren o no abonats, ja que si ho són s’aplicarà el Règim Intern”.

Els Mossos ja van identificar i van denunciar un seguidor el mateix dissabte per la seua participació en els incidents amb els agents i algunes fonts apunten que hi ha un segon aficionat identificat, també el mateix dissabte, i un nombrós grup de sospitosos. D’altra banda, Balaguer no va voler fer declaracions sobre la polèmica que ha mantingut amb l’alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, a Twitter, però sí que va aclarir que “les meues opinions a Twitter són a títol personal” i no en nom del club. Tampoc no es va pronunciar sobre si oferirà a Larrosa les excuses que aquest li exigeix.

El Lleida B rep demà la Rapitenca El Lleida B i la Rapitenca reprendran demà el partit que va ser suspès com a conseqüència de la pluja caiguda el dia 14 passat. El matx va ser suspès al cap de cinc minuts, amb 0-0 en el marcador. El duel, que correspon a la setena jornada de Lliga de Primera Catalana, es jugarà al camp de Gardeny a les 17.00 hores.

tracking