SEGRE

GOLF PROFESSIONALS

Pigem i Cuartero busquen la targeta del Circuit Europeu

A partir de demà inicien les semifinals de l’Escola a Alacant i Almeria

Carlos Pigem busca recuperar la targeta del Circuit Europeu.

Carlos Pigem busca recuperar la targeta del Circuit Europeu.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els lleidatans Carlos Pigem i Emilio Cuartero buscaran obtenir, a partir de demà divendres, la targeta que dóna dret a competir la temporada vinent al Circuit Europeu, el més important del golf professional juntament amb el nord-americà, equiparable a la Champions d’aquest esport.

Els dos jugaran la segona fase de l’Escola de l’European Tour o, el que és el mateix, les semifinals. Uns 90 jugadors (una mica més de vint a cada una de les quatre seus on es juguen les semifinals) aconseguiran l’accés a la gran final al camp del Lumine Golf (Tarragona) del 10 al 15 de novembre, on els 25 primers obtindran el gran objectiu, que és la targeta de l’European Tour per al 2019.

Carlos, que enguany la tenia, lluitarà per recuperar-la, mentre Emilio intentarà obtenir-la per primer cop

Per a Carlos Pigem, que disputarà la semifinal al camp de Las Colinas (Alacant), suposarà intentar recuperar la targeta que no ha pogut mantenir aquest any, després d’aconseguir-la per mèrits propis a l’Asian Tour l’any passat. Pigem va fer història al ser el primer i únic golfista lleidatà fins ara a aconseguir aquesta targeta i, a més, va guanyar un torneig de l’Asian Tour el 2016, el Yeangder TPC a Taiwan.

Per la seua part, Emilio Cuartero buscarà aconseguir la targeta per primera vegada després de l’intent fallit de l’any passat. Cuartero, que ja ha disputat tornejos del Challenge Tour, una divisió inferior dels circuits professionals encara que igualment molt competitiva, disputarà la semifinal al camp de Desert Springs, a la ciutat d’Almeria.

Les semifinals, a cada una de les quatre seus –les altres dos són a Encín, a Madrid, i Alenda Golf, a Alacant–, es disputaran des de demà fins dilluns que ve. Entre 21 i 22 jugadors es classificaran a cada seu per a la gran final on esperen arribar Pigem i Cuartero.

Carlos Pigem busca recuperar la targeta del Circuit Europeu.

Carlos Pigem busca recuperar la targeta del Circuit Europeu.SEGRE

tracking