SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

Difícil examen per al Llista

L’equip d’Albert Folguera, segon i invicte a la Lliga, rep avui l’Igualada, quart (12.00) || Creus encara no s’ha recuperat de la seua fractura a un dit

Una jugada del partit que van disputar ahir el Noia i el Lleida Llista al pavelló de l’Ateneu.

Una jugada del partit que van disputar ahir el Noia i el Lleida Llista al pavelló de l’Ateneu.LLEIDA LLISTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista afronta avui una autèntica prova de foc a l’Onze de Setembre. Segon en la classifició i invicte després de les sis primeres jornades de Lliga, rep l’Igualada (12.00) que és quart, amb tan sols un punt menys que els lleidatans. El Llista no podrà comptar amb Jordi Xixi Creus, que encara no s’ha recuperat de la fractura que va patir a un dit de la mà dreta.

El tècnic lleidatà, Albert Folguera, admetia ahir la dificultat d’aquest partit. “És un partit complicat. L’Igualada sap jugar molt bé amb el marcador atapeït i amb poc té bastant per fer mal”, explicava. “És un equip que sap defensar molt bé i és molt perillós en les contres”, afegia. “Ho plantejarem amb el nostre estil, però sabent que no podem arriscar més del necessari i que no podem donar-los facilitats.”

Sobre l’absència de Creus, que s’havia marcat com a objectiu tornar a jugar en aquest partit, Folguera va comentar: “Ha començat a patinar aquesta setmana però no arriscarem res. No jugarà fins que no estigui recuperat totalment, així que és baixa i també ho serà en el pròxim partit a Lloret de Mar. No val la pena arriscar.”

Quant a la bona trajectòria del Llista, que ara com ara ha encadenat sis partits sense perdre, amb cinc victòries i un empat, va comentar que “els veig bé, molt segurs de si mateixos i tranquils, però ens espera un partit molt complicat”, va insistir l’entrenador. “Si som capaços de fer les coses bé podem guanyar”, va afegir l’entrenador del Llista.

Va destacar també la importància que pot tenir l’ajuda de l’afició, avui al pavelló de l’Onze de Setembre. “Volem comptar amb el seu suport. Saben que és un partit atractiu i que si guanyem seguirem a dalt en la classificació. Ens agradaria que l’afició respongués i comptar amb la seua ajuda, perquè segur que la necessitarem durant el partit. Esperem poder oferir-los un bon espectacle”, va valorar.

En aquest excel·lent inici de temporada, el Llista ha col·locat dos dels seus jugadors entre els quatre primers golejadors de la Lliga. D’una banda, Roberto Di Benedetto, amb deu gols, és el segon màxim golejador de l’OK Lliga, empatat amb el seu germà Carlo, del Liceu, mentre que de l’altra, l’argentí Maxi Oruste és quart amb vuit gols. Entre els dos han marcat divuit dels trenta gols que ha fet l’equip. El líder, amb dotze gols, és Pablo Álvarez, del Barcelona.

tracking