BÀSQUET LLIGA EBA

El Pardinyes pateix però segueix invicte

L’equip d’Encuentra va necessitar la pròrroga per encadenar la setena victòria || Lafuente va anotar 27 punts

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va haver de patir per continuar invicte.

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va haver de patir per continuar invicte.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va necessitar la pròrroga per encadenar la setena victòria a la Lliga EBA i continuar invicte al capdavant. L’equip lleidatà es va imposar per 105-102 al Martinenc Bàsquet en un partit molt igualat en què els jugadors que entrena Gerard Encuentra van haver de patir fins al final per sumar un nou triomf, que els permet seguir líders en solitari.

El Pardinyes va començar el partit amb un gran nivell d’encert, la qual cosa li va permetre obrir la primera bretxa al marcador i acabar anotant-se el parcial per un còmode 23-13. Però aquesta comoditat es va transformar en certa relaxació en el segon quart, la qual cosa va aprofitar el Martinenc per donar-li la volta al marcador i retirar-se al vestidor amb un avantatge de dos punts (43-45), després d’endossar un 20-32 que no va agradar gens Gerard Encuentra. La reacció era obligada i es va aconseguir, però el rival, que només ha guanyat un partit ja estava crescut. Així, encara que el quart va caure per 25-20 a favor dels lleidatans, l’avantatge era mínim (68-65). Van pesar els nervis en l’últim quart i l’excés de faltes i els errors en defensa van fer que el partit acabés 93-93, encara que Wendell Davis va errar una cistella que hagués evitat la pròrroga, en la qual el Pardinyes va sentenciar (12-9).