SEGRE

DEPORTES

Ernesto Valverde: "Ens hem classificat, així que marxo content"

El tècnic explica que va deixar Messi a la grada per por que una caiguda li agreugés la lesió || Busquets destaca que tot l’equip “ha fet un pas endavant”

Malcom va marcar el gol del Barcelona amb aquesta rematada, al poc de sortir a la gespa.

Malcom va marcar el gol del Barcelona amb aquesta rematada, al poc de sortir a la gespa.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del FC Barcelona, Ernesto Valverde, va dir que se n’anava “content” a l’haver aconseguit la classificació per als vuitens de final de la Lliga de Campions encara que no del tot a l’haver-se escapat el liderat matemàtic. “L’objectiu era sumar tres punts però marxo content. No hem pogut guanyar aquí però ens hem classificat i me’n vaig content perquè l’equip té recursos i ho demostra”, va assegurar. Va lamentar que l’Inter, de nou, sumés punts als últims minuts. “La virtut de l’Inter és manejar-se bé durant els últims moments, ha guanyat al seu camp molts punts aquest any. Se’ns ha escapat el liderat però estem contents perquè ens hem classificat quan falten dos jornades”, va reiterar.

“L’Inter té una proposta clara d’atac, de ser agressius en la pressió. Ni al Camp Nou ni aquí hem concedit gaires ocasions. No sé amb quin recorregut deuen comptar, però és un equip que hem de tenir en compte perquè té un ADN de no entregar-se mai”, va afegir Valverde.

Va insistir que el resum de l’encontre era positiu. “La veritat és que hem fet un gran partit. Hem estat bé en la pressió, en joc d’atac i combinació... només ens ha faltat una mica d’encert”, va comentar.

Sobre Malcom, que va entrar de reserva i va marcar, va assegurar estar content per ell. “Ha marcat al seu primer partit. Es relaciona bé amb el xut amb l’esquerra a aquest costat, ha tingut un gran encert. Ens faltava aquest encert que ha tingut Malcom, estem contents per ell i per nosaltres, esclar.” De Messi, que finalment no va tenir l’alta mèdica, va dir: “Volíem que s’entrenés amb l’equip, que tingués sensacions, però no és el mateix entrenar-se d’una manera controlada i tothom anant amb compte que un duel d’aquest calibre, amb els xocs i intensitat que hi havia”, va argumentar. “Sabem que el problema que té Leo és en una caiguda incontrolada, no saps què pot passar i en el futbol passa cada cinc minuts. Ho hem parlat amb ell i estava tot clar”, va sentenciar.

D’altra banda, Sergio Busquests es va mostrar satisfet de l’empat i del treball de l’equip sense Messi. “Tot l’equip ha fet un pas endavant sense Messi. Tant de bo es recuperi aviat”, va assenyalar. En relació amb l’enfrontament, va dir va dir que “hem fet una primera part molt bona però a la segona el partit ha estat més obert”.

tracking