SEGRE

DEPORTES

Golejada plàcida del Madrid

Solari es va estrenar a la Champions amb una tranquil·la victòria contra un rival que només va incomodar els primers minuts || Sergio Ramos, expulsat per donar un cop de colze a un rival

Jugadors del Madrid celebren un dels gols que van marcar ahir.

Jugadors del Madrid celebren un dels gols que van marcar ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Reial Madrid va recuperar confiança amb força de pegada i va destrossar amb gols l’esperit combatiu del modest Viktoria Pilsen (0-5), amb Karim Benzema inspirat i exercint de líder, en una golejada que el manté a la lluita pel liderat del grup G, que es decidirà a l’Olímpic de Roma.

La reconstrucció del campió d’Europa sembla que comença a arribar a còpia de gols i bons resultats. Santiago Solari firma el ple, tres de tres, i prenent decisions amb personalitat. A Pilsen va enterrar el debat de la porteria, apostant per Thibaut Courtois, i va asseure a la banqueta Modric, Isco i Marco Asensio.

Els gols ho tapen tot. Fins i tot els dubtes defensius davant de qualsevol rival, poderós o modest, que es van apropiar un inici en què l’ímpetu del Viktoria va generar minuts de problemes. Però el factor fortuna, tan en contra de Julen Lopetegui, ha canviat i ara són els travessers els que de nou eviten gols del rival.

Una acció de Hrosovský per l’esquerra, que esgotava fins a línia de fons als 9 minuts, acabava amb una centrada potent que colpejava en Nacho i repel·lia la fusta. Poc després, Procházka buscava l’escaire i Chorý no hi arribava per mil·límetres. La inestabilitat s’escenificava en Ramos i un cop de colze que li va costar la roja directa. Havel, amb el nas danyat, no va poder acabar el primer acte i el central blanc va tornar a gaudir de butlla arbitral.

Benzema va aclarir el camí cap a la victòria amb un gol als vint minuts i el 0-2 de Casemiro, tres minuts més tard, va liquidar l’encontre. Ara s’haurà de veure si es manté aquesta reacció quan el Reial Madrid s’enfronti a rivals més exigents.

Jorge Mendes va cobrar nou milions pel traspàs de Mbappé al PSG L’agent de Cristiano Ronaldo i José Mourinho, entre d’altres, el portuguès Jorge Mendes, va cobrar nou milions d’euros per l’operació del traspàs de Kylian Mbappé del Mònaco al PSG, la qual cosa implicaria un 5 per cent del total d’aquesta operació, que va ascendir a 180 milions d’euros. Així ho revela Football Leaks a través del diari alemany Der Spiegel. Segons aquests documents, el Madrid havia arribat a un acord amb el Mònaco per 180 milions, xifra que ascendia a 214 amb impostos. El jugador va optar pel PSG i el paper de Mendes podria ser, suposadament, el d’encarir l’operació.

tracking