SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Jordi Alba torna a la selecció

Luis Enrique inclou el blaugrana a la llista per als partits contra Croàcia i Bòsnia, en la qual també hi ha Sergi Roberto i Busquets || Coutinho, lesionat, entre dos i tres setmanes de baixa

Jordi Alba, que torna a la selecció espanyola, al costat de Munir a l’entrenament del FC Barcelona.

Jordi Alba, que torna a la selecció espanyola, al costat de Munir a l’entrenament del FC Barcelona.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Luis Enrique va recuperar Jordi Alba, defensa del FC Barcelona, per als partits de la selecció espanyola davant de Croàcia i Bòsnia, que es disputaran els dies 15 i 18. El blaugrana torna quatre mesos després a la selecció després de perdre’s les dos primeres convocatòries de Luis Enrique com a seleccionador. “Vaig defensar per tots els mitjans que no tinc cap problema personal amb cap jugador. No hi ha hagut trucades ni res. En aquesta sala no hi ha ningú que en l’aspecte professional conegui millor Jordi Alba que jo. Va jugar més del 80 per cent de partits amb mi i és una decisió professional, personal en cap cas”, va assenyalar Luis Enrique sobre la seua absència en les seues dos primeres convocatòries. El tècnic, que també va citar els blaugranes Sergi Roberto i Busquets, va presentar les novetats de Mario Hermoso (Espanyol), Diego Llorente (Reial Societat), Pablo Fornals (Vila-real) i Brais Méndez (Celta) en una llista amb molts canvis, les baixes per lesió de Carvajal i Thiago més els descartats Nacho, Albiol, Bartra, Marcos Alonso, Koke i Alcácer. Espanya es juga el pas a la final de la Lliga de les Nacions a Zagreb el dia 15 i tres dies després disputarà a Gran Canària un amistós amb Bòsnia.

D’altra banda, Philippe Coutinho estarà entre dos i tres setmanes de baixa a causa d’una petita ruptura al bíceps femoral i podria perdre’s entre un o tres partits en funció de l’evolució de la lesió. Es perdrà el proper partit a la Lliga davant del Betis, al Camp Nou diumenge (20.45), i és dubte per a la visita a l’Atlètic del dia 24 i per jugar a Eindhoven contra el PSV, a la cinquena jornada de la Lliga de Campions.

Luis Rubiales va manifestar que “cap de les institucions que li ha de donar suport no ho fa”

“No sé si és passat, l’RFEF no ens ha respost si sí o si no”, va replicar Tebas després de l’Assemblea General Extraordinària del seu organisme, a la qual va acudir Luis Rubiales, president de l’RFEF, que a l’entrada a la reunió havia dit que aquest desig “és un tema del passat” perquè “cap de les institucions que li ha de donar suport no ho fa”.

“Hem iniciat els tràmits legals per reclamar on correspongui. No decidiré on som, encara que ja ens trobem en òrgans tercers, perquè creiem que tenim dret de poder jugar el Girona-Barcelona a Miami”, va dir Tebas. El president va afegir que no està d’acord que la llei impedeixi portar partits fora del territori estatal i va demanar a la FIFA que li indiqui “on apareix això, a quin article”.

“Fa la sensació que ens volem emportar 330 partits, sembla una situació fins i tot infantil”, va dir, opinant també sobre la possibilitat que la Supercopa de l’any 2019 es porti fora de l’Estat i fins i tot a Miami, segons una proposta confirmada pel mateix Luis Rubiales.

tracking