SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo: “Hem millorat en tots els aspectes del joc”

El tècnic elogia l’evolució del Lleida però exigeix marcar més gols

Gerard Albadalejo dóna instruccions als jugadors durant el Lleida-Hèrcules.

Gerard Albadalejo dóna instruccions als jugadors durant el Lleida-Hèrcules.JORDI ECHEVARRÍA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo es va mostrar ahir satisfet per l’evolució que ha fet el Lleida, però considera que encara no ha explotat tot el seu potencial i, sobretot, vol que l’equip marqui més gols. “L’equip ha millorat en tots els aspectes del joc”, va explicar. “Hem evolucionat, però hem de continuar fent-ho en tots els aspectes. Això és com el col·legi, a mesura que avança el curs vas aprenent més coses.” El tècnic va valorar positivament que a Castelló es mantingués la porta a zero, però va incidir també a millorar en atac. “Si deixes la porteria a zero ets més a prop de guanyar. Hem de ser sòlids a darrere, però també hem de fer més gols. No ens podem quedar en només un gol, perquè això suposarà que de vegades no pots guanyar”, va assenyalar.

El Lleida rebrà demà al Camp d’Esports l’Alcoià (17.00 hores), davant del qual es marca l’objectiu d’encadenar una segona victòria. “Encara no hem aconseguit guanyar dos partits seguits i ara tenim una altra oportunitat, per la qual cosa ens hem marcat aquest repte.” D’altra banda, per a aquest partit no podrà comptar amb Marc Martínez ni amb Txemi. De l’Alcoià va dir que “és un equip consolidat de la categoria, que té una identitat molt marcada. És un bon equip, aguerrit i competitiu i els nostres partits amb ells solen ser de molts gols. Hem de centrar-nos en nosaltres, a repetir el que estem fent bé i l’afrontarem sortint forts i veure si ens podem posar al davant”.

Així mateix, va incidir en la importància d’estar encertats a les accions a pilota aturada i va recordar també el gol que va permetre guanyar a Castelló. “És una jugada que assagem. El fet de sortir ràpids a la contra quan el porter captura la pilota en una acció ofensiva del rival, perquè normalment es queden amb poca gent a darrere. Són les dos accions que acostumen a donar més gols, a pilota aturada i les transicions ràpides”, va valorar. D’altra banda, com també ho constaten els jugadors, va destacar el bon ambient que es respira al vestidor. “Tenim jugadors d’una qualitat humana molt gran. S’ha fet una pinya forta entre el vestidor i el club i això et fa fort”, va concloure Albadalejo.

tracking