SEGRE

Retiren la pancarta 'Llibertat presos polítics' de la Paeria de Cervera i la col·loquen de nou 8 hores després

L'alcalde, juntament amb dos edils d'ERC, han col·locat de nou la pancarta.

Retiren la pancarta 'Llibertat presos polítics' de la Paeria de Cervera i la col·loquen de nou 8 hores desprésSegre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Uns desconeguts van arrencar la passada matinada la polèmica pancarta ‘Llibertat presos polítics’ i l’alcalde, juntament amb dos edils d’ERC, l’han col·locat de nou aquest matí, vuit hores després de l’atac i dos abans de l’acte institucional en homenatge al pilot Marc Márquez, pel seu setè títol mundial en motociclisme, el cinquè a Moto GP.

El primer edil, Ramon Royes, va explicar que l’atac es va produir a les 2:15 hores per tres persones de la província de Tarragona, que van ser identificades per la patrulla mixta formada per un Policia Local i un Mosso. Royes va assegurar que “restituirem la pancarta cada vegada que faci falta” i va demanar de “minimitzar” la polèmica, “nosaltres respectem la seua decisió de no sortir al balcó però exigim que també respectin la nostra de mantenir la pancarta”.

La pancarta s’ha restituït a les 10:15 hores i l’acte ha comptat amb el suport de membres del CDR de Cervera que han tenyit la plaça Major de llaços grocs. Algun d’ells s’ha enfrontat verbalment amb unes fans que han arribat a primera hora per poder aconseguir una foto i un autògraf de Márquez.

tracking