SEGRE

AUTOMOBILISME FÓRMULA 1

Hamilton guanya i dóna a Mercedes el Mundial de Constructors

Verstappen i Räikkönen van completar el podi

Lewis Hamilton celebra el triomf al podi amb els trofeus.

Lewis Hamilton celebra el triomf al podi amb els trofeus.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lewis Hamilton va conquerir ahir el Gran Premi del Brasil, al circuit d’Interlagos de Sao Paulo, per celebrar el recent títol mundial, el cinquè de la seua carrera, i donar el de Constructors a la seua escuderia, Mercedes. L’anglès va rebre el favor d’un Esteban Ocon que, estant doblegat i buscant desdoblar-se, es va posar entremig en la traçada d’un Verstappen que liderava la cursa des d’una gran sortida, amb millor ritme i sense patir amb els pneumàtics com la resta.

Malgrat els danys, l’holandès es va mantenir en carrera i va seguir en la baralla fins al final, però Hamilton va aguantar i va esprémer els pneumàtics davant del pilot holandès. Kimi Räikkönen (Ferrari) va ser tercer davant de Daniel Ricciardo, mentre que el seu company d’equip, Sebastian Vettel, el màxim rival de Hamilton aquest curs, va finalitzar sisè.

Per la seua banda, ni Carlos Sainz (Renault) ni Fernando Alonso (McLaren) no van aconseguir acabar a la zona de punts. El madrileny va acabar dotzè, i per la seua part Alonso, que va arribar a anar últim, va acabar finalment dissetè.

Després de la carrera, Verstappen va donar la nota negativa de la jornada, a l’anar a demanar explicacions per treure de la pista Ocon amb actitud intimidatòria i agressiva, fins a arribar a empènyer el pilot de Force India en diverses ocasions.

tracking