SEGRE

FUTBOL PRIMERA CATALANA

Els Mossos aixequen dos actes pels incidents del Borges-Mollerussa

Per incomplir la llei contra la violència

Vehicles policials diumenge als accessos al camp del Borges.

Vehicles policials diumenge als accessos al camp del Borges.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d’Esquadra van aixecar dos actes diumenge sobre els incidents que es van produir entre grups d’aficionats del Borges i el Mollerussa, amb motiu del derbi lleidatà que va enfrontar tots dos equips diumenge a la Primera Catalana, basant-se en l’incompliment de la llei contra la violència, el racisme, la xenofòbia i la intolerància en l’esport, tal com van confirmar fonts policials a aquest diari.

Els Mossos van haver d’intervenir al final del partit per evitar un enfrontament entre un grup d’aficionats de cada equip després d’haver-se “escalfat” l’ambient durant tota la setmana a través de les xarxes socials.

Els dos equips, a través de les xarxes socials, van lamentar i van condemnar els incidents del derbi

El Borges va denunciar pintades ofensives al seu camp municipal on es podia llegir: “Puta Borges” i, a més, que aficionats del Mollerussa van llançar tres bengales abans del partit que van ferir una jove.

A Twitter, el Borges va escriure: “Volem denunciar un lamentable acte al nostre municipal. Esperem que aquesta tarda, la gent sigui més civilitzada i recordem la prohibició de fer ús de material pirotècnic al recinte esportiu, si no se’n fa cas, es procedirà a l’expulsió”.

El club de les Garrigues també va apuntar que “han hagut d’intervenir antiavalots, una cosa insòlita en un partit de futbol i més en aquestes categories, esperem que aquesta gent, per dir alguna cosa, no trepitgi mai més un camp de futbol. I esperem que la noia ferida es recuperi aviat. Força Borges!! Prou radicals als camps”.

Per la seua part, el Mollerussa va dir també a Twitter que “denuncia qualsevol acte i comportament violent, i anima tot aficionat al futbol a gaudir d’un gran partit aquesta tarda al Municipal de les Borges Blanques”.

tracking