SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Pep Guardiola ofereix una conferència a la presó de Lledoners

El tècnic va parlar amb els líders presos

Pep Guardiola, conferenciant ahir a la presó de Lledoners.

Pep Guardiola, conferenciant ahir a la presó de Lledoners.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Pep Guardiola, entrenador del Manchester City, ha aprofitat l'aturada de la Premier per passar uns dies a Catalunya i ahir va oferir una conferència a la presó de Lledoners, on es troben alguns dels independentistes presos. Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, li va agrair el gest amb un missatge a través de Twitter: “Gràcies, Pep Guardiola, per mostrar als presos de Lledoners que lideratge també és compromís social i solidaritat. Per recordar-nos que el treball en equip no té límits. Infinitament agraïts.” El tècnic, que va ser multat amb 22.500 euros a la Premier per lluir el llaç groc, també va saludar Oriol Junqueras i Joaquim Forn. Quan va comentar la conferència, alguns dels presos polítics estaven treballant amb els seus equips legals, però van donar per conclosa la reunió per assistir a la xarrada del tècnic.

D'altra banda, el mànager esportiu del FC Barcelona, Pep Segura, va defensar en una entrevista a la SER Ousmane Dembélé. “No hi ha cap problema amb Dembélé”, va explicar al programa Què t'hi jugues. “És molt jove i li està costant adaptar-se, ell també ho reconeix.” També va reconèixer que recentment es va reunir amb el representant del jugador francès, Moussa Sissoko, encara que no va voler donar-ne detalls. “Sí, vam tenir una reunió. I ahir em vaig reunir amb tres representants més. Però és una cosa normal, forma part de la meua feina.” Pel que sembla, en la reunió, a la qual també va assistir el president, Josep Maria Bartomeu, es va transmetre a Sissoko la preocupació per l'actitud de Dembélé. El jugador ha estat denunciat pel seu propietari de Dortmund. que li reclama 22.725 euros pels desperfectes que va causar a l'habitatge.

El Barça de futbol sala goleja a la Ronda Elit de la Champions El Barça Lassa va debutar a la Ronda Elit de la Lliga de Campions, que es juga al Palau Blaugrana, amb una golejada 6-1 davant de l'Ekonomac Kragujevac serbi, en un partit que va deixar vist per a sentència al descans, al qual es va arribar amb el resultat de 4-1. La gran efectivitat dels homes d'Andreu Plaza a la primera part, al marcar en les tres primeres ocasions, va ser clau per sumar els tres primers punts i liderar el grup al costat de l'Ugra Iugorsk rus, que va guanyar 4-3 el Bielsko Biala en el primer matx. Avui es disputa la segona jornada, en la qual el Barça s'enfronta al Bielsko Biala (21.15) i l'Ekonomac ho farà prèviament davant de l'Ugra Iugorsk (18.30).

tracking