HANDBOL DIVISIÓ D?HONOR PLATA FEMENINA

Novena derrota consecutiva de l'Associació

Una acció del partit d’ahir entre l’Associació i el Sant Vicenç.

Una acció del partit d’ahir entre l’Associació i el Sant Vicenç.MAGDALENA ALTISENT

L’Associació Lleidatana va desaprofitar ahir una bona oportunitat i va encaixar davant del Sant Vicenç la novena derrota consecutiva. Les lleidatanes s’enfrontaven a un equip que venia de tres partits sense guanyar, amb una derrota i dos empats en les últimes jornades, encara que també van haver d’enfrontar-se a les baixes d’última hora de dos pilars de l’equip, Irina Pop i Mireia Ribalta. L’Associació va sorprendre el rival amb una defensa 5-1 que va donar bon resultat i li va permetre mantenir-se en el partit durant tota la primera meitat. Tanmateix, a la segona part, el Sant Vicenç va aprofitar el desgast físic local per escapar-se en el marcador. Les lleidatanes van reaccionar a deu minuts per al final, massa tard per evitar el triomf visitant.