Paula Juste aconsegueix la tercera medalla a l'Absolut

Segon bronze, ara en els 200 estils amb Millor Marca Nacional inclosa

Marc Juárez, Paula Juste i Roger Miret posen ahir a l’Estatal.

Marc Juárez, Paula Juste i Roger Miret posen ahir a l’Estatal.SEGRE

La lleidatana Paula Juste (CN Lleida) continua sorprenent en aquest Campionat d’Espanya absolut d’hivern en piscina curta, que es disputa a Barcelona, a l’aconseguir ahir en la tercera jornada la seua tercera medalla, la de bronze en la prova dels 200 metres estils.

Sánchez, de 15 anys i que aquesta temporada debuta a la categoria júnior, va acabar amb un temps de 2:13.92 que suposa, a més, Millor Marca Nacional de la seua edat (MMN). Davant d’ella només van acabar Catalina Corró (CN Sabadell), de 23 anys, que va marcar un temps de 2:09.46, i Marina García (CN Sabadell), que va parar el crono en 2:11.41.

S’ha de recordar que en les dos primeres jornades d’aquests campionats la nadadora del CN Lleida va aconseguir dijous la medalla de bronze en la prova dels 400 metres lliures, mentre que divendres obtenia una plata en els 400 metres estils, superant il·lustres olímpiques com Jessica Vall i la veterana Erika Villaécija.

També es va classificar Paula Juste per a la final A dels 200 metres lliure aconseguint una gran sisena posició amb un temps de 2:00.26. La victòria va ser per a Júlia Pujadas (CN Sant Andreu) amb 1:58.81.

Una altra gran promesa de la natació lleidatana, Emma Carrasco (Club Inef), de tan sols 13 anys, que debuta en uns Campionats d’Espanya absoluts, va acabar al lloc 36 dels 200 metres estils amb un temps de 2:24.49.

També van nadar ahir els lleidatans Roger Miret i Marc Juárez, tots dos del CN Lleida. Aquest va ser tercer en la final B dels 50 papallona i Miret va acabar quart a la final B dels 200 estils.