Victòria àmplia del Magraners amb el Balàfia B

Una jugada del partit de dissabte entre el Magraners i el Balàfia B.

Una jugada del partit de dissabte entre el Magraners i el Balàfia B.JAVI ENJUANES

El Magraners va derrotar el Balàfia B en un partit en el qual els visitants van obrir el marcador amb un gol en el minut 7. Ràpidament, els locals van agafar les regnes del partit i van anotar el seu primer gol al 5. Un gol més del Magraners a la primera meitat va deixar el resultat 2-1 abans del descans.

Pocs minuts després d’iniciar el segon temps, el local Luis va marcar dos gols en només quatre minuts.

Finalment, els últims deu minuts del matx, l’equip local va tornar a moure el marcador amb dos gols més, que van sentenciar el matx a favor seu per 6-1. Així, el Magraners va aconseguir pujar un lloc a la classificació i situar-se dotzè.