SEGRE

AUTOMOBILISME COMPETICIÓ

La pilot Sophia Flörsch, operada de la columna per l'accident a Macau

Sophia Flörsch.

Sophia Flörsch.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pilot alemanya Sophia Flörsch es va sotmetre ahir a una operació d’onze hores després de l’esgarrifós accident que va tenir diumenge al GP de Fórmula 3 de Macau. Flörsch, de disset anys, es va fer una fractura a la setena vèrtebra cervical, sense dany a la medul·la espinal ni signes de paràlisi al moment en què va començar de l’operació. La pilot va enviar un missatge tranquil·litzador després de l’accident. “Volia dir-vos que estic bé i que demà al matí m’operaran”, va publicar a Twitter després d’ingressar a l’hospital de Macau.

La intervenció es va estendre onze hores a causa de la cura extrema que requereix operar al voltant de les vies nervioses. Flörsch, de l’equip Van Amersfoort, va perdre el control del cotxe al quart revolt de la prova final de Fórmula 3 quan anava quinzena, i va xocar amb Sho Tsuboi abans de sortir disparada. L’alemanya, que rodava a més de 250 quilòmetres per hora, va volar més enllà de les barreres de seguretat i va xocar contra una tanca.

Quatre persones més van resultar ferides. Tsuboi tenia dolors lumbars, un fotògraf es va queixar de dolors al fetge, i un altre fotògraf i un operari de la pista van patir traumatismes i talls a la cara. A més, l’operari es va fer una fractura a la mandíbula. Es desconeixen les causes de l’accident, que actualment investiga la FIA. Flörsch, que complirà divuit anys l’1 de desembre, competeix en la seua primera temporada a la Fórmula 3.

tracking